Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
carpen

carpen

Medlem
  • Registrerad 2005-11-18
  • Senast aktiv 2010-08-29
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen carpen har skrivit i forumet.

1

Jag kör iPhone/iPod i min Audi via AMI (Audi Music Interface), funkar hur bra som helst.

Det finns ett antal program i iPhone föra att streama musik, såsom Spotify och Simplify Media. Jag skulle vilja kunna spela upp den streamningen via AMI, precis som med musiken som ligger i iPhonen.

Har jag iPhonen inkopplad och startar tex. Spotify går ljudet över från musiken i mobilen till att spela musiken från Spotify, låter hur bra som helst.
Problemet är att efter bara 2-3 sekunder kopplar iPhonen om igen och börjar spela från låtarna i telefonen. iPhonen känner av att den är kopplad till bilen och i "iPod-läget" står det bara "Tillbehör Ansluten" och man kan inte styra musiken (starta/stoppa/byta låt) från iPhonen.

Det jag vill kunna göra är alltså att stänga av "iPoden" i iPhonen, för att istället lyssna på musik från något annat program i iPhonen, tex. Spotify.

Någon som vet något eller har en lösning?

Lysande, precis det jag letade efter!

Det funkar inte med USB pga att det inte finns någon sådan anslutning in i bilen. Det är en specialkontakt som sitter in i bilen, med en "ipod-hane" i den andra änden.

Finns några trådar som handlar om förlängningssladd till iPod/iPhone, men inget svar på om det finns och isåfall var. Någon skrev att det finns utomlands, men inte var, jag har inte sett någon när jag sökt på internet iaf.
Det jag är ute efter är alltså en sladd med en iPod/iPhone -koppling i båda ändar, hane i ena och hona i andra. Inte USB utan den breda kontakt som sätts i spelaren.

Har någon info om detta? Om det finns och i såfall var?

1