Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
annasl

annasl

Medlem
  • Sysselsättning Live the life love. Love the life you live.
  • Registrerad 2005-11-21
  • Senast aktiv 2006-01-16
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen annasl har skrivit i forumet.

1

Jag har börjat dansa house, och det är grymt... problemet är att jag inte har någon house hemma... letar efter lite tyngre house, inte french och inte latin. Någon som har något tips?

För att svara på frågan: Kalle Baah - Ugly girls

Ursprungligen av xtrem:

Den laddar om du har ett sådant firewirekort som har en "molex"-kontakt i datorn och får ström därifrån. en "mini" firewirekontakt laddar inte.

har du testat den på en annan dator?

Nä jag har inte en "liten" firewire port, jag hörde att det kanske kan bero på att firewire porten inte är installerad? Jag sökte nämligen efter den och jag kan inte hitta den på min dator... som sagt är jag inget geni på det här, men jag kanske måsta köpa en sladd som kan koppla om från fw till usb? Hörde även då att det inte var "kompatibelt", vilket jag tolkade som att det är omöjligt ungefär...
Det fungerar utmärkt på min kompis pc som jag har använt hela tiden. Man tycker ju att en 3 månader gammal stationär dator borde ha en fungerande fw port?

Jag har försökt länge nu och snälla snälla kan någon hjälpa mig...
Det händer absolut nada när jag kopplar in min ipod i min PC.
Jag har prövat 4, av de 5 r:en. Reset, retry och restart och reinstall. Jag kan ju inte "restore" min ipod eftersom jag inte kan koppla in den.

Ringde till ipod support och dom ville att jag skulle betala 459:- för att få hjälp via telefon?!
Min kompis tipsade om den här sidan och sa att det fanns kunnigare människor här som hjälper till av ren välvilja.... är det sant? Känner mig ganska korkad, men är inte teknik är inte min starka sida :rolleyes:

Tacksam för alla svar.

Anna

Hade min 20GB i fickan när jag gick ut från baksätet i bilen. Som i slowmotion ser jag hur den glider fickan samtidigt som jag stänger dörren... Försöker skrika till min kompis att stanna, men ack försent. Hon backar över min kära, och med ett sjukligt kras går den sönder. Behöver jag säga att den inte gick att rädda?

1