Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
musicnonstop83
  • Registrerad 2005-11-21
  • Senast aktiv 2005-11-28
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen musicnonstop83 har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av seattle:

Altså vad är det här för nåt ? Varför går du in här och whinar om att iTunes cpar och grejer ? Det är bara ett enkelt program och om det inte funkar så är det väl bara att installera om, alternativt, om det inte funkar, köra en systemåterställning så skall du allt se att det går att installera om efter det. Ärligt talat, hur svårt kan det vara ? Och nej, musiken o alla filer försvinner inte om man gör det heller.

Har haft liknande problem och kan meddela mr självsäker att det inte löser sig med varken systemåterställning eller ominstallation för de flesta med detta problem.

Du måste ta bort quicktime genom avinstallation och installera om denna separat, ofta verkar felet ligga där. Ta hjälp av länken nedan om inte det går att genomföra en avinstallation av quicktime. Finns ett program som hjälper till att häva den blockering som verkar finnas mot att avinstallera quicktime.

http://discussions.apple.com/thread.jspa?messageID=1220142&#1220142

Mitt avast antivirus tog bort en trojansk häst i dag och efter det kan jag inte starta itunes. Det enda som kommer upp är ett felmeddelande som säger att "itunes har stött på ett problem och måste avslutas" där de frågar om jag vill skicka en felrapport eller ej. Har testat att avinstallera och ominstallera itunes ett par ggr men det blir inte bättre. Har försökt att göra samma sak med quicktime men den vägrar avinstallera sig.

HJÄLP!!??

Hej, har ett problem,

det går inte att komma in på itunes. Jag kommer inte alls in på programmet alltså! Det står att "itunes har stött på ett problem och måste avslutas" när jag klickar på programikonen och så frågar de om jag vill skicka felrapport.

Nån annan som haft samma problem och vet hur jag ska lösa detta...? Desperat då musiken ännu viss musik ännu ej junnit bli säkerhetskopierad.

En fråga till, det fungerar by the way... Har förstått att det finns ett maximalt antal bränningar eller datorer man får skicka låten till? Är det så? Räknas varje gång jag lägger in den nya konverterade filen i mp3:n?

Hur kan jag göra den konverteringen??? Jag försöker konvertera från en utbränd musikcd med itunes musicstore-låtar som jag sedan lagt in igen i datorn och sedan konvertera till mp3 men det går inte. HJÄLP!!?

Undrar hur jag ska göra och om det ens finns en möjlighet att spela upp itunes musicstore-låtar som jag laddat ner på min mp3spelare. Den är av märket iaudio om det spelar någon roll. Får över filen men hittar den inte sen i mp3:n?

HJÄLP!?

Hej, undrar hur betalningen fungerar vid itunes music store. Jag har precis köpt en låt och betalat med kontokort och låten spelar jag nu flitigt, MEN ingen betalning har registrerats på mitt bankkonto, tar det nån dag eller hur fungerar det? Blir bara orolig så att de inte kräver mig på pengar sen...

1