Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Poolparty

Poolparty

Medlem
  • Registrerad 2005-11-24
  • Senast aktiv 2007-10-14
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen Poolparty har skrivit i forumet.

1

Hej.
Jag har precis laddat hem den senaste versionen av Itunes(7,4,3,1).
När jag sen skulle llägga in en del nya album så gick de bra så länge min Ipod video var ansluten. Så fort jag kopplar bort den så vissas inte albumbilderna i ipoden. Men öppnar jag Itunes, klickar på min Ipod så visar den bilden..
Vad gör jag för fel??

/Thomas

Hej.. Köpte en ljudbok på CD idag för att rippa och sedan lyssna på den via min Ipod på t.ex resande fot m.m. När jag öppnar första skivan hittar jag inga ljudspår utan bara ett program för att spela CD:n på dator, dll filer samt några bildfiler. Däremot CD 2 och 3 innehöll CD spår. När jag lägger i första CD skivan i en vanlig CD spelare finns det ca 18 spår. Hur gör jag för att få dessa spår till min Ipod?
(De andra två skivorna var inga problem)

/Thomas

Hej!

Jag kopplade in min Ipod til kameran för att föra över bilder.. De första 50 bilderna gick bra men sen kom det upp ett felmedelande på skärmen som löd "Ett fel uppstod under import". Skärmen slocknade till "batterisparläge.. dvs den lyser inte men man ser texten.. Nu går det inte att göra någontig, Den svarar inte på några knapptryckningar, inte på laddning osv.. Vad göra?? Tacksam för tips.

/Thomas

1