Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Pseudonymen

Pseudonymen

Medlem
  • Registrerad 2005-11-28
  • Senast aktiv 2006-06-15
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen Pseudonymen har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av bumseman:

Är det någon som har testat Icelink? Är nyfiken då man ju inte får ha Itrip i sverige.

Jag har stoppat in en ice link plus till min Ipod video 60 gb. Funkar fint i min Audi TT och väldigt enkel installation.

Itunes är väl eg väldigt lätt att komma in i men tyckte att det var vissa saker som kanske inte var så logiska som jag hade förväntat mig.
Sen är det väl eg inte Itunes fel kanske att jag inte får det som jag vill ha det direkt. Prövade att lägga till en del nedladdade mp3 filer och eftersom de saknades en del id3 information i vissa så blev det lite rörigt i itunes.
Jag skulle vilja ha en mer övergripande sortering på mina album också. Om man lägger till en cover bild för varje album kan man inte sortera så att man grafiskt ser alla album man har?

Är i Japan nu och har precis inhandlat en Ipod video 60 gig. Har länge varit sugen på en Ipod men nu blev habegäret för stort.
Det verkar ju vara en väldigt trevlig leksak även om jag inte helt kommit överens med Itunes riktigt än. Får väl ta och pilla lite mer och kanske tom läsa lite i nån manual för en gång skull...

Prövat de flesta funktioner tror jag och det verkar ju funka riktigt bra, köpte en Camera connector också och kopplade till min Sony T7 och det funkade ju riktigt bra även om det var rätt slött, får ta och testa med min D70 sen också.

Verkar tyvärr vara sparsmakat med tillbehör till nya Ipoden även här i Japan.

/M

1