Ursprungligen av Pseudonymen:

Är i Japan nu och har precis inhandlat en Ipod video 60 gig. Har länge varit sugen på en Ipod men nu blev habegäret för stort.
Det verkar ju vara en väldigt trevlig leksak även om jag inte helt kommit överens med Itunes riktigt än. Får väl ta och pilla lite mer och kanske tom läsa lite i nån manual för en gång skull...

Prövat de flesta funktioner tror jag och det verkar ju funka riktigt bra, köpte en Camera connector också och kopplade till min Sony T7 och det funkade ju riktigt bra även om det var rätt slött, får ta och testa med min D70 sen också.

Verkar tyvärr vara sparsmakat med tillbehör till nya Ipoden även här i Japan.

/M

Jag blev av med min iPod oskuld igår också. För mig blev det en iPod video 30 gb (svart). Jag är riktigt nöjd med den, men precis som för dig så gillar jag inte iTunes än. Tycker att det är segt och jag har tappat räkningen på antalet gånger som det har kraschat för mig. Tycker att det borde vara mycket lättare att hantera bilder och filmer som man lägger in. Just nu har jag inte lyckats ta reda på hur jag ser vilka bilder som jag har på iPoden eller skilja på filmer och musik i listan över filer som jag laddat över via iTunes. Men det kanske är något som man lär sig med tiden?