Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
woofers

woofers

Medlem
  • Registrerad 2005-12-11
  • Senast aktiv 2007-09-02
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen woofers har skrivit i forumet.

1

Den konverterar automatsikt när du drar in dom i biblioteket i iTunes har jag för mig. Tar lite längre tid men det funkar fint.

MVH Danne

Ok. Får kolla lite europeiska sidor o hoppas på bra tur. Är det så att det är lagligt att äga men olagligt att använda eller? Vet nån hur lång räckvidd det är? Det lär väl vara ganska svårt för våra vänner polisen att upptäcka antar jag...

//Danne

Tjena!

Jag tänkte bara säga att jag är grymt nöjd med min G5:a. Kom precis hem efter en resa och ipoden har verkligen varit behjälplig. Jag köpte kamera-pluggen vilket var ett riktigt bra köp. Istället för att ha med mig laptopen räckte det bra med ipoden. Det enda jag har som negativt är att batteriet tar slut väldigt fort när man tankar bilder. Klarade precis mitt 512kort med full laddning. 1 gigskortet gick inte bra alls. Då ska iofs tilläggas att min D70 bara har USB1... Sen var det kalas att kunna kolla bilderna direkt i ipoden o ta bort dom som var riktigt sunkiga. Lite synd att filmerna jag tog med lilla pocketkameran inte gick att kolla på direkt.. Men man kan väl inte få allt.. Nu är det bara att beställa FM-transmittern så man kan lyssna i bilen oxå. Synd att dom inte finns i Sverige.. Eller vet nån om dom finns i nån butik i Stockholmstrakten?

Ha det bra
//Danne

1