Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
anton_m5

anton_m5

Medlem
  • Registrerad 2005-12-14
  • Senast aktiv 2009-01-14
  • Antal inlägg 21

Foruminlägg

De senaste inläggen anton_m5 har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Mikael E:

De vill inte att adressen ska snappas upp och det börjar skickas spam till den.

Där ser man.. smart !

Tack

/anton

Jag skulle också väldigt gärna vilja ha en... ha91anno(a)skola.sundsvall.se

Förstår iofs inte varför någon skulle vilja ge en till just mig men värt ett försök

Någon som också kan förklara varför ingen skriver ut sin e-post med @, utan alla skriver typ (a) eller "snabela". (jag gjorde det bara för att alla andra gjorde det )

Evigt tacksam
/Anton

Tack för alla svar. Jag tror nog att jag väljer 2G ändå... det känns bäst.

Mvh Anton

Ursprungligen av sunkhead:

Med tanke på eventuella servicebehov,reparationsmöjligheter, tillgång på reservdelar t.ex,batterier måste det vara vansinne att köpa en utgången modell,(oavsett vad man tycker om designen).

Kommer det alltså inte att gå att reparera eller serva en 2G nano efter detta? Så alla som redan har en kan lika gärna slänga den om den går sönder... Man har väl garanti som är tänkt att täcka allt som kan hända inom det närmsta året efter inköpet, även om det har kommit en ny modell?

Mvh Anton

Ursprungligen av headlessmike:

Det uppenbara är såklart videofunktionen, men det finns även en ny grafisk gränssnitt som i mina ögon är otroligt snyggt. Dessutom har den större skärm, 2" jämfört med 1.5" på 1 och 2G nanon och 2.5" på iPod 5G. Batteritiden på gamla och nya nanon är både 24h musikspelning (5h video på nya nano). Nya nano väger lite mer än gamla (49g vs 40g), och är kortare men bredare men är lika tjock.

Ja, gamla har samma material på fram- och baksida. Nya har Alu-framsida med Krombaksida.

Det du missar med den gamla (förutom video och nya GUI) är känslan av att ha det senaste. För vissa är detta viktigt men för mig spelar det ingen roll. Jag har en 30GB 5G iPod och min vän har en 8GB 2G Nano, hans nano är den första, och hitills enda, iPod som jag tyckt passar i svart och den är verkligen snygg. Dessutom slås man av hur liten den är, efter att jag testat den känns min stor och otymplig, men jag gillar min i alla fall.

Vad hade jag gjort? Jag hade köpt den gamla, liksom dig är inte video viktig och den känns mer robust med sitt skal. Dessutom tycker jag bättre om desigen på den än den nya. Det enda som skulle kunna få mig att överväga den nya över den gamla är just GUI:n, men den gamlas fördelar överväger nog detta.

Hoppas du fått något ur mitt svammel:p .
Lycka till med valet, oavsett vad du väljer lär du bli nöjd.

/Michael

Tack för informationen. Jag tycker också att det känns som om mitt behov täcks bäst av 2G.
Det nya gränssnittet... innebär det ungefär att man kan kolla på Coverflow eller är det hela menysystemet? Jag har sett att man i huvudmenyn kan se bilder från tex det album man spelar och från videos, men är det allt eller finns det något mer som jag inte vet?

Mvh Anton

Hejsan

Jag har en iPod Video 30 gig som jag har haft sedan den kom ut, cirka två år sedan tror jag. Jag har lessnat lite på att alltid måsta ladda den och att den är lite väl stor. Så nu funderar jag på att köpa en Nano.
Vad tycker ni är bäst? Att köpa den nya 3G versionen eller att köpa den nu ganaska billiga (1595 kr 8GB) äldre Nanon? Vilka fördelar finns det med att köpa den nya? Jag har nästan aldrig använt videofunktionen på min så jag lär ju inte göra det på en ny heller. Vad finns det för nya funktioner som man kan ha nytta av? Det jag är ute efter är den enklaste spelaren för musik. Jag tittar aldrig på film eller bilder på den.
Det känns ju lite dumt att köpa den gamla när det finns en splitter ny för 300 kr extra... men samtidigt vill jag nästan hellre ha den gamla. Visst har den nya den "icke-fläckfria" baksidan?

Hur ska jag göra? Vad missar jag om jag köper den gamla?
Jag vet att det är sårt för er att bestämma hur jag ska göra men jag vill bara ha lite tips och funderingar.

Mvh Anton

ipod touch verkar ju kung, men kan någon förklara det här med wifi--funktionen. kan man bara använda ett nät eller vad menar ni? jag har tex trådlöst hemma och på skolan.. det ska väl inte vara några problem att använda wifit på båda ställena? jag förstår inte riktigt...
Mvh Anton

Hej!

Det går en reklam på RixFM nu där Bilbolaget (VOLVO) har erbjudanden på däck. Dom säger typ "köpte du däck när den här låten var populär" sen spelar dom en snutt och säger "då är det dags igen" och fortsätter spela den... Någon som vet vad den heter??

Hälsningar Anton

Hej!
Det här är inte riktigt rätt ställe att fråga på men hittade inget bättre.

Jag undrar vad låten heter som spelas när Alonzo och den vita killen sätter sig i bilen efter att ha varit på baren. Alonzo knäpper på några knappar till bilens hydralik och bilen höjs upp och dom åker iväg.
Låten är lite "plingig" och rap/hiphop stil.

Tacksam för svar
/Anton

Hejsan!

Fick en 5G i julklapp, mycket nöjd. Har lagt in tusentals låtar.

Till problemet: Ibland när jag ska starta den startar den inte:S. Ingen reaktion när jag trycker på nån knapp. Jag får då använda återställningen, MENU+Mittenknappen. Efter återställningen fungerar den precis som den ska. Vad är felet?

Är det någon fler som har samma problem? Vad ska man göra åt det?

/ Anton

Ursprungligen av Eindpeng:

Äsch, ta lite fönsterputs. Gör samma jobb.

Har en InvisibleSHield själv, sätts på med såpvatten. Det är rätt knepigt att få på, men när den väl sitter där är den skitbra!

ok.. tänk om man spiller ut vattnet över ipoden?:eek:

vågar nog inte testa:p

/anton

Ursprungligen av Eindpeng:

Skojar du eller?

Det ser ju hur bra ut som helst..

joo,, när den sitter på, men inte efter borttagningen.. och vem har sån där vätska??:eek:

men annars va de ju bra:cool:

vad heter låten som spelades till reklamen av beckfilmerna på tv4?? en kvinnlig röst.. hon sjöng nåt med meight feel.. some dreams/my dreams

/anton

ajaj.. det där ser inte bra ut.. men det där måste väl ett undantagsfall va?? annars är det ju värdelöst!:eek:
det blir nog ändå en statisk påsättningsmekanism för mej.

/tack/anton:)

Ursprungligen av Ollesallagetter:

"Jag vill helst ha en med statisk elektricitet, för dom lämnar väl inga märken eller limrander?"

Invisible shield lämnar inga limrester...

nä.. men man måste väl ändå "limma" fast den med vatten? ville hellre ha statisk elektricitet för då kan man ju ta loss den så lätt;)

/anton:)