Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Garduk

Garduk

Medlem
  • Registrerad 2005-12-19
  • Senast aktiv 2006-03-22
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen Garduk har skrivit i forumet.

1

Ok, det startade när jag klantade mig och kopplade ur min mini när den höll på att uppdateras. Då när jag började lyssna verkade flera filer korrupta. Några spår kunde börja hacka för att sedan hoppa till något annat spår. Tänkte igår att jag skulle fabriksomställa den och uppdatera till senaste mjukvaran. Sagt och gjort. När jag sedan skulle fylla min pod igen så vill inte filerna flyttas över. Den flyttar över typ 50 filer och slutar sedan. Nu har jag krånglat som bara den och var tvungen att koppla ur den när den "uppdaterades" igen, den hade stått och tuggat i en timma.

Nu är det så att det fortfarande står att jag itne får pluggar ur den, den har varit urkopplad rätt länge och den börjar bli varm!

Vad ska jag ta mig till?

Tacksam för snabba svar!

Green Machine!

EDIT: Och ja, den är självklart grön

Slo Burn och EPn Amusing the Amazing är grym. Sångaren från Kyuss, tyvärr det enda som släpptes med Slo Burn är just Amusing the Amazing. Pilot the Dune är grym om ni vill höra hur de låter.

Mjo det var där jag hittade testet på Sony pluggarna

Fan, jag blev så less att jag tänkte beställa Shure ec2 även fast jag sagt till mig själv att de ligger över min budget. Ska det vara så ska det vara... Såg att de kostade 695 bagis INKL frakt från Dustin på Pricerunner. Det var ju inte sant.. Frakten går ju på 119 spänn exkl moms för fan.. Får ta och ragga folk som vill beställa från Dustin helt enkelt!

Förstår att ni är trötta på frågor om hörlurar, men är det värt den dubbla kostnaden ljudmässigt från Sony/Creative pluggarna till Shure?

Ursprungligen av gummikaktus:

Köp skivan Ane Brun- Duets fort som fan. så jävla bra. särskilt Ane Brun feat Wendy McNeil - Such a common Bird

Då tycker jag A Temporary Dive är bättre! Ane Brun är bäst solo! Dock så är The Tiny med på ett spår på Duets. Så man får väll passa på att tipsa om "The Tiny - Close Enough" en underbar platta.

Om ni gillar Sigur Rós kolla in andra post rock band som:

Godspeed you black emperor!
Do make say think
Mono
Explosions in the Sky
Mogwai

Gillar ni ...and you will know us by the trail of the dead kolla in The Dismemberment Plan!

Arcade Fire och Interpol? Kolla in Convoj!

Dinosaur Jr. måste komma in på listan också

Much <3 for indie!

Läste recensionen på EX71 och tänkte direkt att det var sådana jag skulle köpa. Efter lite internet surfande kom jag fram till att EX51 vore bättre för mig då jag inte har någon fjärrkontroll och på så vis behöver en längre sladd. Det som skrämmer mig dock är alla klagomål på bristande kvalitet vad gäller hållbarhet. Är det som man kan tro att de som har något dåligt att säga gör mer väsen av sig än de som är nöjda? Eller finns anledning till all kritik?

Nu är ju inte priset sådär fruktansvärt giftigt, men lägger man ändå ut en medelmåttig summa vill man gärna att produkten skall hålla ett tag.

Kritiken runt hållbarheten fick mig att surfa runt efter likvärdiga lurar. Det är alltså in ear pluggar jag vill ha då effekten jag är ute efter är ljudisolering. Jag lyssnar väldigt mycket på akustisk musik a la Nick Drake, The Tiny, Ane Brun etc. och bruset från omgivningen dränker gärna ljudet från sådan musik. Hursomhelst, jag hittade Creative EP-630 som i mina ögon ser likvärdiga ut. Dock hittade jag inte några direkta recensioner.

Är det någon som använt båda och kan berätta lite vad som egentligen skiljer dem åt? Ljudmässigt och hållbarhet!

Jag är väl medveten om att Shure pluggarna har bättre ljud, dock är jag inte beredd att lägga den summan på lurar, inte nu i alla fall. Jag använder en iPod Mini om det spelar någon roll.

Att tillägga bör väll nämnas att jag absolut inte enbart lyssnar på akustisk musik. Jag har ett mycket stort intresse av musik och lyssnar egentligen på allt som är _bra_. Allt från The Mars Volta till Leonard Cohen till Meshuggah och Sage Francis.

Stort tack för svar!

1