Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
RednaXela

RednaXela

Medlem
  • Registrerad 2005-12-20
  • Senast aktiv 2007-01-12
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen RednaXela har skrivit i forumet.

1

Tjena!

Har börjat exprementera lite med iTunes smarta funktion smarta spellistor. Har gått in i iPoden och gjort en för 25 mest spelade och satt på "Live-uppdatering". Alla de 25 låtarna som är mest spelade uppdateras automatiskt och kommer in i spellistan. Dock ej i ordning efter mest spelade. Det ser rätt ut i datorn men det är oordning när spellistan kommer till iPoden. Någon som vet hur man fixar det?

Tjena!

Har samma problem som dig. Vill dock inte fabriksåterställa iPoden då all musik försvinner. Något du kan göra utan att något med din musik eller övriga inställningar ändras är att hålla ner MENU + OK under några sekunder. Då startas iPoden om och Apple startas.

Det här har jag också funderat mycket över. Någon som har någon bra förklaring?

Scorpions lyssnar jag mycket på därför är:

Scorpions Unbreakable mitt bästa album!!

Jag fick ett mail idag och det var från Jens Of Sweden. JOS verkar ha gjort en Mp3 som är lik Ipod Nano. Den verkar ha det som Nano inte har, t.ex så skriver de att den é liten och att den har fin svart utsida som är repsäker. Den har även videouppspelning och ligger i ungefär samma prisklass som Nanon
Har det kommit en motståndare till Nanon?

Jag håller fast vid min Nano iallafall, och det är ju inte bara dåligt att de har härmat iPod, det visar ju hur mycket Nanon är omtyckt!

http://www.jensofsweden.com/company.aspx?sub=news&newsid=32

Nu har jag skippat det här med att köpa skal. Det fungerar bra med det skyddet man fick med när man köpte sin nano och alltid när jag har iPoden i fickan så har jag den i skyddet. Även hemma ser jag alltid till att lägga ipoden i dess fodral.
Det tycker jag är det bästa sättet och då får man se Nanos snygga design om man vill!!

Hej!

Min Nano har blivit ganska repig redan efter 3 dagar och jag skulle nog behöva ett fodral. De fodralen som jag har funderat på mest är iSkin och original fodral från Apple. Vilket är bäst? Kommentera gärna ditt svar. Blir ipoden mycket större av att ha ett silikon-fodral?

iSkin: http://www.iskin.com/duo_nano/features.html
Apple fodral: http://store.apple.com/Apple/WebObjects/swedenstore?productLearnMore=MA241

Hej!

Jag fick min Ipod Nano igår (men får dock inte öppna den förrän julafton) och jag undrar vilka filformat som ni använder? Vilket tar minst plats och hur är skillnaden på ljudet?

Stödjer Ipod Nano WMA?

1