Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Cantstandya

Cantstandya

Medlem
  • Registrerad 2005-12-24
  • Senast aktiv 2006-04-11
  • Antal inlägg 35

Foruminlägg

De senaste inläggen Cantstandya har skrivit i forumet.

Sätter du på Invis. Shield så förstör du iPoden, iaf dess egna glansiga yta. Den blir dubbelt så matt och drar till sig damm otroligt mkt mer. Erfarenhet då jag satt på den på min Ipod video 60gb.

Fick min ipod nano idag och den tänker jag inte sätta nån IS på, har den i BELKIN FOLIO CASE istället. Perfekt skydd tar inte mkt plats heller.

Haha lite upphöjning...vem fan märker den?
Fick min 1gb nano idag, grymt bara 2dagar sedan jag beställde den. Har inte behov av mer än 1gb, har ingen musiksamling med tusentals låtar.

Har för övrigt en iPod VIdeo 60gb, för filmer, serier o dyl.

Heh vad vissa håller på med...förstör iPoden me en drös fula skydd...Jag har min i en BELKIN FOLIO CASE utan några andra skydd. Tycker iPoden blir jävligt ful med dom skydd jag sett iaf, IS , silikon hit o dit.

Har en iPod Video förrutom nano, på den har jag IS...blev direkt mkt fulare med en matt yta som drar till sig damm sjukt mkt mer. Behåller min nano som orginal, inga fula plastskydd eller likn. Den håller sig i perfekt skick i belkin väskan.

bara köra programmet o trycka på en knapp.....klarar du inte det sök professionel hjälp =P

Settings>About
Inställningar>Om

Nääää låt de 24 timmarna passera sen är d inga problem, startar som vanligt =).

Enda jag är lite sur över är att jag fick inte hjul-skyddet rätt placerat, är lite off..halv mm säkert hehe. Men annars så är iPoden helt klart bättre med IS:en, visst den är mindre glansig men lättare o använda hjulet, glider bättre.

Läste på deras sajt, garantierna täcker inte:

Luftbubblor under skyddet
Felplacerat på iPoden
Ifall kanterna börjar vika sig uppåt innan 3månaders användning

Står inget om repor eller hål, garantin gäller om den blivit repad “in the line of duty” som dom skriver. Man får nog en ny IS ifall den har repats så det syns och är störande.

Nu har de 24 timmarna gått och alla repor är borta, går inte heller o repa på samma sätt som för 12 timmar sen. Enda som är lite synd är att jag väntade för länge med att sätta på IS, baksidan fick en del repor fast den var i det mjuka fodralet konstant nästan.

All is well

Hehe levande plast

Säkert teknologi från Area51 krashen

Ok, jag väntar 12timmar till o ser hur läget är då.

henke78 Du överdriver...lägg ner. Använder du IS bara för o skydda mot damm eller...komigen

Ree_Tab ja så menade jag. Kanske dåligt skydd.

Ni kan inte mena allvar...varför ska man inte testa lite? Den marknadsförs som ett väldigt tåligt skydd ju och jag får repor bara genom att lätt skrapa på en sida.

Inget ont menat men herregud...video på nano....vem skulle vilja se nåt på den lilla skärmen, skrattretande hehe

Nu har jag fått på hela shielden helt perfekt, inga luftbubblor och den sitter rätt.
Såg på den där videon där nån gjorde ett sk. scratch test på den. Han tog i me nycklar ganska rejält, satte även i den där påsen med all krimskrams utan å få den minsta repa, som gick att se iaf.

Nu har det gått ca12 timmar sedan jag satte på IS, tog ett 5kr mynt och testade o repa den på den tunna sidan. Tog inte i särskillt hårt eller öste på flera gånger men små repor uppstod ändå, av kanten på mynten då. Hursomhelst några få repor på sidan som syns inte ifall man inte tittar, min fråga är ska detta hända? Blev lite chockad, efter att ha sett honom gå loss på IS med nyckel rejält utan o få repor medans jag med några få lätta försök lyckades sätta dit några.

Tänkte också lite på att den ska ju stå 24timmar o fästa, kanske det har något med skyddet att göra förrutom limmet. Någon annan som testat liknande rep-test och inte lyckats sätta några repor alls?

Oavsett så tycker jag att det är bättre med IS än inget skydd alls då den är otroligt känslig för allt den rör vid.

/me gör tecknet med handen swoosh över huvet åt Marcus F

3mm tjockare!!! D va som f...=)

PS. Skämtade bara, jag har inte fått dubbla IS av misstag =P