Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Rebecko

Rebecko

Medlem
  • Registrerad 2005-12-27
  • Senast aktiv 2005-12-28
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen Rebecko har skrivit i forumet.

1

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Så här i efterhand är det väl lite lustigt. Jag hade bråttom iväg och en snabb blick på min ipod sa mig att jag borde ladda den lite åtminstone. Så jag satte in den i datorn och tänkte sådärja det gick ju fint. Så börjar datorn hitta på egna saker med min ipod, inte installering eller nånting..bara fular sig och jag kan inte koppla ifårn min ipod eftersom den är upptagen. Datorn skickade mig detta meddelande gång på gång. Ny programvara bla bla din ipod är upptagen. Upptagen med vad tänkte jag, det hände ju ingenting. Så till slut lyckades jag med något..javisstja datorn ville formatera ipoden, men lyckades inte så då skickade den ett meddelande:Koppla ur din ipod vad den än säger.
Jag vet inte men har min ipod och min dator fått någon sorts relation jag inte riktigt visste om tidigare. Jag anar att datorn älskar nanon lika mycket som jag, fast kanske inte nu längre.

Jag och min bror har köpt varsin ipod nano, och vi la in våra låtar igår. Allt gick bra tills min bror skulle lägga in lite fler, då raderades hela hans spellista och började ersättas av min. Är det inte möjligt att ha 2 ipods på samma dator och om det är möjligt..hur gör man?

En till fråga..går det inte att ladda sin ipod på något annat sätt än att koppla in den till datorn och om inte måste datorn man laddar den "i" ha något program installerat.

Tack på förhand

1