Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
zeb_666

zeb_666

Medlem
  • Registrerad 2006-01-03
  • Senast aktiv 2006-01-12
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen zeb_666 har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av simonklinga:

Är du säker på att de är förstörda? verkar konsigt. De kanske bara inte är komplatibla med Win2k.

Ja, tyvärr, har hänt en gång innan. När datorn startas så går scandisk igång innan man kommer in i fönstersystemet, den byter ut en massa index på filer (Musik, film, bilder etc) o sedan tar den bort filerna. Kvarvarande filer, som musik t.ex. går att spela upp, men allting är ihoprört. En slipknot mp3 kan innehålla allt från 50cent till mozart, riktigt flummigt. Men detta är nog inte rätt forum för denna diskussion.

Tack för tipsen gott folk!

ok, jag har installerat om operativsystemet nu, slängde in win 2000 bara för att testa och nu fungerar det utmärkt, verkade ha haft något virus eller adware program som käkade mkt minne. Utöver det så är hälften av filerna på mina två exta HDD förstörda :S Ytterst märkligt.. Men konvertera kan jag göra i alla fall

okej, jag får läsa på lite då. Men har du varit med om det tidigare ?

Tack ska du ha, har faktiskt funderat lite kring det, men har en AMD Athlon 2000+ o 700~RAM, kanske inte HighEnd men det borde väl räcka ?

Hej!
Jag har precis skaffat en 30gb video ipod och vill givetvis fixa över en del filmer på den. Detta har jag delvis lyckats med, har provat alla möjliga program, ImToo, Xilisoft, Total Video Converter etc.. Det senare är det enda som har visa sig vara någorlunda stabilt.

Mitt problem är alltså att programmen kraschar efter ett tag, ibland hinner jag konvertera en 3-4 serier innan det inträffar, ibland kommer jag ingenstans.

Jag förstår inte riktigt vad problemet kan vara, att Xilisoft och ImToo båda har visat sig vara problematiska kanske beror på att de ser exakt likadana ut i det grafiska användargränssnittet, förmodligen även i resten av koden...

Det är ett mycket irriterande och tidsödande problem, om någon antingen har varit med om detta eller vet om ett program som fungerar felfritt vore jag oerhört tacksam om ni kunde dela med er av era kunskaper!

MVH,

Sebastian

Jag har en 30gb video, har inte använt medföljande skiva överhuvud taget. Har win XP pro, testa att inte installera några drivrutiner från den plattan, kanske fungerar inte vet jag...

1