Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
peterw

peterw

Medlem
  • Registrerad 2006-01-04
  • Senast aktiv 2006-03-31
  • Antal inlägg 8

Foruminlägg

De senaste inläggen peterw har skrivit i forumet.

1

Ursäktal, lite stressad här på jobbet. Menar givetvis om någon testat det exstra batteriet som ska förlänga batteritiden. Verkar finnas att köpa på Teknikmagasinet.

Hej!

Något som testat denna, och i sådana fall, är den bra?

Ursprungligen av ridax:

Prova att kasta om kontakterna (dvs använda röd eller vit och plugga in som video i TVn.

Har nu povat att kasta om kablarna. Funkade perfekt, tack för tipset!

Ursprungligen av ridax:

Prova att kasta om kontakterna (dvs använda röd eller vit och plugga in som video i TVn.

Köpte också en likadan av kabel från clas olsson igår, får det inte heller att fungera. Hur menar du att man ska kasta om kablarna för att det ska fungerar?

jo just det har faktiskt lyckat förstå, att man ska hålla inne play knappen när man inte använder den..:)
Andra saker har jag nog en del att lära ännu verkar det som....
Men en härlig pryl är det i alla fall. ska idag köpa en kabel så att jag kan koppla ipoden till tv:n. känner mig som ett barn på julafton inför hur det ska gå.

Jasså...ha ha...då har jag fattat helt fel då alltså!
Din liknelse var rätt bra, borde jag ha fattat själv kanske. tänkte på nåt underligt sätt att skärmsläckaren drar mer batteri.

Hej!

Antar att detta finns att få svar på, men har inte riktigt lyckats hitta just detta. Som de flesta andra så tycker jag att batteritiden är lite väl kort, speciellt då man ser på video funktionen. Min fråga är kring bakgrundsbelysningen. jag har ändrat så att den alltid är på, inte som förinställt med skärmsläckare. Var det dumt, eller är det som jag tror, att det drar mindre batteri om belysningen alltid är på??
Sen så har jag köpt en väggladdare från teknikmagasinet...och när man laddar via den, så går det ju att använda ipoden samtidigt, men är det dumt? kan det vara skadligt för ipoden?

Hej!

Ser att det finns frågor och svar angående hur man tar bort befintliga låtar och filmer i ipoden. Min fråga (är en riktig nybörjare inom detta), är om det verkligen inte går att ta bort låtar och filmer direkt från ipoden. Måste man gå via itunes och deleta dessa?? Har ingen dator hemma just, och har laddat ned dessa via en kompis dator. skulle däför vara smidigare att kunna göra det direkt via ipoden.
/Peter

1