Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
PNorth

PNorth

Medlem
  • Registrerad 2006-01-16
  • Senast aktiv 2006-02-12
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen PNorth har skrivit i forumet.

1

Håller med..... jag har iofs packat upp min nano (ca 2 timmar gammal nu)... men oj vad besviken jag blev på basinställningarna. Jag har också porta pro o det har funkat skitbra till min gamla mp3:a. Basen blir inte mäktig på nåt sätt bara skorrande i bakgrunden när man kör vissa inställningar. Svårt att beskriva skillnaden så här mellan den gamla mp3:an o den här men ljudet var fylligare på nåt sätt i förra med porta Pro lurarna.

Fick min 4gb Ipod Nano idag o började utforska den. När det kom till ljudinställningarna blev jag mycket besviken . Är det meningen att man endast ska kunna välja de förinställda alternativen? Inget av dem låter särskilt bra. I min förra iRiver 795 kunde man manuellt ställa in bas, treble osv... (en mängd möjligheter). Går inte det på ipoden? Jag anser att basåtergivningen suger just nu jämfört med min förra betydligt billigare spelare. Jag har testat med både mina sony inear lurar och mina koss porta pro som brukar återge basljudet rejält. HJÄLP! :eek: I itunes finns det ett sånt equaliser fönster jag snackar om men det rör väl bara det programmet på datorn o inte spelaren...

Vad tror ni om micro shield som skydd till nanon? Har inte köpt spelarn än men tänkte beställa skydd samtidigt. Har läst en hel del nu om invisible shield men med sånt pill brukar det gå åt helvete för mig... Tycker micro verkar vettigt. Nån som har det och kan ge ett omdöme? Här är länken föresten:

http://www.istuff.se/index.php?main_page=product_info&cPath=64_67_93&products_id=866

1