pmarriott

pmarriott

Medlem
  • Namn Philip Marriott
  • Plats Eslöv
  • Sysselsättning Slug affärsman
  • Registrerad 2006-01-23
  • Senast aktiv 2021-10-19
  • Antal inlägg 6862

Foruminlägg

De senaste inläggen pmarriott har skrivit i forumet.

Det enda som stör mig grymt är att i Fortnox, som vi har som affärssystem så kan man få fram en liten rullist i fälten för artikelnummer när man registrerar en offert/order/faktura. Då kan man redigera artikeln. Den går inte att få fram i Safari på iPad.
Vid den röda cirkeln ska en lite pil neråt visas. Det gäller för övrigt även andra input-fält i Fortnox, som t ex kundnummer mm.

Ursprungligen av BlackSmp:

Uppdaterat såväl BankID som beta 5. Fungerar fortfarande

Jag får inte upp PB5 när jag går in i uppdatering. Varken på telefonen eller ipaden. Eller har de kört en automatisk uppdatering? Vilken bild är PB5?

Upptäckte idag att Bankid försvunnit från min iPad.

Ursprungligen av MatsOlov:

Kan rapportera att BankId fortfarande fungerar på beta 4.

Instämmer. Mitt fungerar fortfarande både på iPad och iPhone. Ta i trä.

Jag har nu haft iPad OS15 och iOS 15 i några dagar. BankID blev spärrat 1 gång den första dagen på iPad, därefter har det fungerat. Däremot är står det BankID saknas på iPhone varje morgon, och så lägger jag in ett nytt som håller hela dagen. Repeat.

Kliar i fingrarna att peta in betorna på mina enheter men vågar inte riktigt nu. Jag har gått all-in på iPad Pro istället för MacBook Pro (den står bara hemma på skrivbordet och skräpar nu) och ska jag dra in betan så ska det vara på alla enheterna; iPad, iPhone, klockan och datorn. Kanske ska agera lite vuxet för första gången i mitt liv och vänta tills de släpper den på riktigt.

Jag har alltid tyckt att 12,9” har varit ett dasslock att kånka runt på och kört den mindre varianten av iPad Pro, men nu när jag har 12,9:an så måste jag säga att tillsammans med Magic Keyboard så är den ett fullgott substitut till MacBook så som jag använder den.

Ursprungligen av Dr Tinnitus:

Hej och tack för respons.

Tyvärr testat och funkar inte, får inget val om att spara flera/alla

Samma här.

Ursprungligen av calinou:

Vilken har du beställt?

256 GB 5G. Skriver på den nu. Den är snabb. Riktigt snabb.

Får min på tisdag. Köpte ett Smart Keyboard till.

Mina ska levereras den 30/4. Jag hann!

Visade sig att när man lägger till skrivaren så kan man välja mellan bland annat Säker AirPrint och Canon MF744C. Som default väljs säker AirPrint. Väljer man istället Canon så får man välja mellan pappersformat som faktiskt finns här.

Har köpt en Canon MF744C till firman och det håller på att driva mig till vansinne.
När jag skriver ut från min dator vill skrivaren att jag ska fylla på papper LTR. Jag har angett överallt jag kan komma på att det är A4. I apparna, på skrivaren och i inställningar. Förvalt är A4 överallt. Trots det skickar min dator (Big Sur) alltid instruktion till skrivaren att skriva ut på LTR, oavsett om det är Chrome, Word eller Pages som ska skriva ut. Och detta oavsett vad jag har angett för papper och format i utskriftsdialogen.

Senast redigerat 2021-04-13 16:32

Jag har en prisfil i excelformat som jag ska läsa in i företagets affärssystem. Affärssystemet tillåter max 50 tecken i fältet beskrivning men filen innehåller 419 poster där det finns fler tecken. Söker därför en enkel metod att helt enkelt stryka plocka bort alla överflödiga tecken i den kolumen i Excel. Har hittat gott om sätt att begränsa antalet tecken, men hur får man bort redan befintliga överflödiga tecken?

Ursprungligen av Marcus Attefors:

Haha fasen jag trodde jag hade ändrat det där, korrar nu. Det skulle stå att det är 15W om man använder MagSafe med en 20W-laddare

Tack för de fina orden!

Är det någon som har jämfört med MagSafe med 18 kontra 20W-laddare? Har en drös 18W och det känns ju lite dumt att köpa 20W i onödan.