Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
storken

storken

Medlem
  • Registrerad 2006-01-23
  • Senast aktiv 2011-03-10
  • Antal inlägg 17

Foruminlägg

De senaste inläggen storken har skrivit i forumet.

Tyvärr så verkar det inte funka! Skärmen bara fryser, blir svart och laddar aldrig om efter att jailbreaket börjat!

Ursprungligen av FreddeB:

Kör Redsn0w guiden jag länkade till men mata telefonen med fw 3.1.3

Exakt men det är ju då som Redsn0w inte vill ladda firmware som jag ger den! Ska jag ge den: iPhone1,2_3.1.3_7E18_Restore eller nåt annat?

@Fredde! Jag har ju fått det medelandet men var tvungen att uppdatera igen till 3.1.3 för att få det! Sen när jag ska jailbreaka igen så ska jag väl först nergradera till 3.1.2 och sen jailbreaka(eller redsnow använder väl den firmware ialla fall?). Det funkar men då får jag inget nät och måste uppdatera igen och då står det åter igen att den är unlocked. Så jag måste jailbreaka utan att gå ner till 3.1.2 igen, den länken du skicka så ska man gå ner till 3.1.2 så min fråga var om jag kan jailbreaka på 3.1.3? Om ja, vilken är korrekt firmware att köra redsnow med!

Fredde!

Telia har låst upp den, men när jag efter det återställer firmware och ska jailbreaka så funkar det ej! Den tappar nätverket och det står no service, själva jailbreaket funkar men telefonen funkar inte förens jag uppdaterar den igen till 3.1.3! Finns det jailbreak till 3.1.3? Upplåsning behöver jag ju inte som bekant!

Kan du inte länka till rätt tutorial! Hittar inte nån som är redsnow 3.1.3 och för Windows!

Ok, vilken firmware ska jag använda? får det inte att funka med denna -> 3.1.3 (3G): iPhone1,2_3.1.3_7E18_Restore.ipsw

Redsnow säger bara: Unable to recognize specified IPSW

Nej!! Det funkar inte, jag vill ju ha Cydia och alla bra program! fan

Ok nu så är telefonen upplåst igen men jag var tvungen att uppdatera igen till 3.1.3!

Så nu undrar jag följande om jag nedgraderar firmwire till 3.1.2 och jailbreakar, kommer min upplåsning att finnas kvar? Alltså den "riktiga" från Apple via Telia, eller blir det jobbigt och jag måste göra om samma procedur och betala 300 till?

Ja jag köpte den med telia kontantkort och har kvar simkortet och allt!

Please note: Our records indicate your product is no longer covered for service and repair based on the estimated expiration date.
You may be charged for the costs of any repair.

Fan va nice, då kommer det ju funka!

Skulle jag kunna återställa den och uppdatera igen till 3.1.3 och sen gå till en teliabutik och få den upplåst? Jag har haft telefonen i ca 14 månader nu!

Kommer jag behöva jailbreaka igen eller bara en unlock?

Tja!

Jag råkade uppdatera min jailbreakade Iphone 3G men lyckades byta tillbaka till version 3.1.2 (7D11) och jailbreaka och låste upp igen. Den funkar med tele2, Cydia och Wifi fungerar men jag får ingen täckning, när jag går in i settings och network så tar det lång tid att ladda sidan och det står inget om nätverk!

Modem firmwire är 05.12.01

Tacksam för all hjälp och tips!

Min 3g täckning fungerade fin fint i början, sen slutade den fungera trots att det stog att jag hade täckning uppe i högra hörnet. Jag prövade allt och tillslut så återställde jag den och breakade den igen. Då funka 3g igen och allt va frid och fröjd, tills jag installerade några apps från cydia(svenskt tangetbord, call me etc) nu fungerar inte 3g alls.

Kan det va så att det är appsen som gör att 3g inte funkar? Nån som haft något liknande problem?