Ursprungligen av oasplund:

Hej,

Ett sorgligt kapitel detta, men jag lyckades tappa min nya ipod mini i asfalten när jag var ute och joggade. Allting frös först, sen gick det otroligt långsamt, jag kunde byta låt men det tog säkert 30 sek att göra det och sedan fastade den och var helt låst. Efter det att batterierna tagit slut kopplade jag in den och försökte nollställa den. Apple-loggan kommer fram men ingenting händer. Efter en stund dyker ikonen upp som visar en "ledsen" ipod med ett utropstecken bredvid.

Nu till min fråga. Är det helt kört eller? Antar att hårddisken är trasig eller dylikt? Eftersom hårddisken säkert kostar en hel del att byta är det väl knappt värt det att skicka den på reparation? Min försäkring har 1500 kr i självrisk så det känns som att jag lika gärna kan köpa en ny...

Otroligt bittert.. vet att det inte är ipod:ens fel men funderar ändå på att köpa en flash-baserad (och inte lika känslig) mp3-spelare nästa gång.

Tack för svar!
Mvh,
Olle

Jag har också tappat min iPOD. Det har hänt förr men denna gång slutade den att fungera. Samma händer med min som med Olles. Apple-loggan kommer och sedan "ledsen" iPOD. Jag hör hur poden försöker starta men verkar inte hitta rätt. Kan man öppna den själv och kolla om något sitter på sniskan? Den kanske inte är värre än att man pillar lite. Det finns ju inte mycket till skruvar på den så man måste kanske bända upp den. Någon som vet?

Charlie