Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
uffe78

uffe78

Medlem
  • Registrerad 2006-02-07
  • Senast aktiv 2010-04-05
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen uffe78 har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av theplague:

uffe78:
När köpte du iPhonen?
De som tillverkats sedan september(tror jag) har en senare variant av Bootroom och kan inte jailbreakas på samma sätt som de innan.

Hej, telefonen är köpt igår (4 december alltså) så då kan det vara problemet kanske. Går det att lösa på något annat sätt? Allting går precis enligt instruktionerna ända tills den startas om, då visas den igen i recovery mode i itunes, försöker jag då igen att uppdatera med den fil jag nyligen gjort får jag felmeddelande 1600 vilket jag har förstått ska vara dålig usb anslutning. Har bytt både kabel och usb kontakt på datorn, dessutom fungerar det ju utmärkt att uppdatera orginal från itunes då så usb verkar inte vara problemet.

Hej, införskaffade mig en iphone 3gs 32gb igår som jag nu försökt jailbreaka MÅNGA gåånger utan framgång. har använt mig både av Pwnagetool och blackra1n med samma resultat. Då programmet säger att allt är klart och telefonen reebotas så kommer den upp i itunes i recoveryläge och måste på nytt uppdateras, och då fungerar det endast att göra det med orginalfilen. Tycker jag följer instruktionerna nogrannt och har aldrig stött på samma problem då jag breakat ipoden. Någon som har ett svar vad jag gör för fel?
En sak till, om jag startar pwnagetool och trycker på kanppen DFU så kommer jag till rutan "connetct device to USB" men inte längre, där snurrar den bara.

1