Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
sarah1

sarah1

Medlem
  • Registrerad 2006-02-08
  • Senast aktiv 2010-09-13
  • Antal inlägg 28

Foruminlägg

De senaste inläggen sarah1 har skrivit i forumet.

På visa skvior är låtarna sorterade tex såhär:
1
3
4
5
2
6
8
7
10
9
11

Jag har försökt att allting, tom raderat låtarna och importerat skivorna igen till itunes, men inget går.

Hämtningen stoppas hela tiden innan den ens börjar laddas ned.
Det står "stoppad (fel = 500".

Jag har precis köpt en ny data så jag har fått överföra alla mina skivor igen till datorn men när jag importerar dom till Itunes blir storleken dubbelt så står, förut var en 10 minuter lång låt 11 mb nu är den 24 mb. Jag har provat att ta bort allt och importera igen men det blir samma skit, jag får bara plats med 1000 låtar nu på min Ipod Nano 8gb. Fattar inte vad som är fel.

Jag har haft min Nano i 2 år nu och nu är batterilivet bara två timmar så jag undrar om Griffin TuneJuice skulle funka? Eller är den bara till för när batteriet är tillfäligt slut?

Jag har Windows XP och Itunes 7.5...vad är spotlight för något?

Vad faaaaaaan!!!!!!!! nu har det hänt igen!! jag återställde min ipod, och det tog två dagar för mig att importera alla min skivor till itunes och nu är allt borta igen??

där man kan göra ändringar osv när man kopplar in sin ipod..
nu står det att jag har ett annat bibliotrk..jag har bara använt min egen itunes..vad ska jag göra?

Hej, alla min låtar har försvunnit från mitt Itunes-bibliotek, men är kvar på min ipod, vet någon varför?
Det står tom att jag använt 3,94 gb, men det finns inget där.. ??????

När jag försöker starta Itunes kommer det fram en ruta där det står att några filer saknar och jag måste installera om den..men det går inte jag har försökt 100 gånger och det går inte heller att ta bort programmet, det står att det ligger på en ogiltig nätverksresurs????
vet någon vad problemet är och hur jag ska fixa det??:tveksam:

jag har fixat min ipod nu, men nu funkar inte min itunes:tveksam:

Jag provade också nu att installera den senaste Itunes versionen och det gick inte och det går inte heller att återinstallera den.
Ipod grejen kommer inte ens upp på vänstersida där alla mappar är, och igår hackade den och stänges av av sig själv några gånger.. jag orkar inte med den mer allt är kasst med min ipod och batterierna håller itne ens längre..borde jag lämna in den till apple?

Det går inte att uppdatera den det går bara att ladda den, det står Do not disconnect, hur ska jag lösa det?

Min håller runt 6 timmar, och jag byter låt ibland bara..och sedan laddar jag batteriet typ 3 gånger i veckan..det har vart så sen jag köpte den, den brukade hålla typ 8 timmar då..kommer dom byta batteri eller inte?

Batteriet blir lågt skitfort...tex igår lyssnade jag på min ipod i 3 timmar och idag en timma..och det har redan kommit till det röda strecket, och jag köpte den i mars detta året:confused:

Hej, jag fick nya hörlurar hemskickat för att mina hade gått sönder..det står att jag måste skicka tbx dom gamlmla inom 10 dagar och hr fått ett packet att skicka i och adress..sen står det inget om frimärke??är det gratis?eller vad ska jag köpa för frimärke??