Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
dalpha

dalpha

Medlem
  • Registrerad 2006-02-13
  • Senast aktiv 2010-11-07
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen dalpha har skrivit i forumet.

1

Härligt.... Äntligen... Här har jag trilskats med min SE-lur i ett helt år extra bara för jag inte vill köpa någon ny pga iphone. Å så får man det sköna budet att 9:e juni så får vi iaf veta om den nya luren och kanske till och med om vi får den till vårt avlånga land.

Var det inte någon som sa att den 26:e februari skulle vi få veta. Då skulle det komma information, bla bla bla. ???

Ursprungligen av ulfalf:

Jag tror att vi som är insatta och peppade av iPhone borde komma ner på jorden - Sverige är trots allt ingen stor marknad (t ex både Belgien och Holland har var för sig dubbelt så många invånare än Sverige).

Att Belgien skulle ha en dubbel så stor folkmängd som är väl ändå att ta i. Jag har sällan stött på en tråd med så mycket egenfabricerade fakta. Spekulera mindre och se till att dra fram lite kalla fakta. Att läsa om någon som har en kompis som har en kusin som jobbar som säljare på Telenor har sagt för femte gången känns föga intressant.

Jag efterlyser SOME HARD FACTS!

Jorå nu börjar det röra på sig. Åtminstånde om man är intresserad av att deejaya med sin iPod. Numark släpper nämligen en hel uppsjö av nya gadgets för digital musikframföring. Kolla in grejerna på deras hemsida. www.numark.com

Ja det är precis vad jag sitter och väntar på med. Skulle vara supersmutt om man kunde spela in line-in. Speciellt eftersom jag spelar msuik ute en del så det skulle vara skönt att spela in så man kunde lyssna på hur det lät efteråt. Väntar ihärdigt efter lite infomation på ämnet.

Enligt tech specsen så ska man kunna spela in i 44 khz på iPod video. Har sökt nätet efter mer info om hur man ska gå till väga, utan resultat. Det borde ju gå att få fram en möjlighet för line in eller hur. Om någon har något tips eller har hört något rykte är jag jättesugen på att få ta del av den informationen.

//D to the A

Ja det ska gå att spela in. Vad jag fattar så ska den nya iPoden med video även klara 44 khz, vilket i praktiken gör det möjligt att spela in med cd-kvalitet. Nu väntar vi bara på hur. Jag skulle bli jättenöjd om man kunde få line in.

1