Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Jojj

Jojj

Medlem
  • Registrerad 2006-03-09
  • Senast aktiv 2008-11-02
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen Jojj har skrivit i forumet.

1
  • Medlem
  • 2008-11-02 16:14

Min ipod synkroniserade hela biblioteket med itunes bibliotek, och alla låtar jag inte har i datorn är därmed borta...alla 2500.
Kan jag fortfarande rädda musiken eller är det bara att bygga upp från scratch igen?
Den finns fortfarande kvar i alla listor, men det enda som händer när jag trycker på play är att ipoden bläddrar igenom alla låtnamn tills den hittar en låt som fanns i itunes och som den kan spela upp.

Snälla säg att det finns en räddning?!

  • Medlem
  • 2006-03-09 10:04

Alltså, det går väl inte att jämföra men jag har tidigare haft en Zen Micro, som jag fick byta ut tre gånger under 9 månader för att de inte fungerade. MKT problem med programvaran hade jag också.
Efter att jag bytt ut den för tredje gången och den gick sönder igen frågade jag creative om jag fick reklamera eller byta modell och det fick jag inte göra, utan de ville byta ut den ännu en gång.
Jag gick till återförsäljaren, reklamerade och köpte en ipod G5 30gb istället och det var som att komma till himlen
Itunes är mycket mycket bättre än creatives program, inte alls ngt problem att få ipoden att fungera med windows XP, spelaren är mycket trevligare....så, ja, aldrig mer en creative.

  • Medlem
  • 2006-03-09 09:51

Jag tänkte bara fråga hur lång batteritid ni har?

Har länge haft lite misstankar om att mitt batteri inte fungerar riktigt som det ska...jag använder ett par Koss Porta Pro till min ipod och lyssnar i snitt på min ipod ungefär 3 timmar/dag. Efter det så är batteriet helt urladdat, iofs så sitter jag på bussen ungefär 40min/dag och då bläddrar jag mkt i menyer och har ganska hög volym. Men bara tre timmar är väl lite?
Då lyssnar jag bara på musik, tittar inte på video.

Igår gick jag ut på promenad med fulladdat batteri och efter ungefär 45 minuter så var batteriet på ungefär halva och helt plötsligt så står det "batteri urladdat, anslut ipod till en strömkälla" , provade starta om och då var batteriet på det röda helt plötsligt.

Kan den korta batteritiden bero på att jag inte använder en original laddare?
Har bara haft min ipod i ungefär 2månader.
Jag måste skicka in den på lagning va?

1