Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
WeroniQa

WeroniQa

Medlem
  • Registrerad 2006-03-11
  • Senast aktiv 2008-05-12
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen WeroniQa har skrivit i forumet.

1

Hej igen !

Lite gladare nu än förra gången. Haxxade runt lite i min ipod- mapp på datorn och hittade där en mapp med "lost music". En hel del låtar, dock inte alla. Hittade också alla bilder. Så hoppet är tillbaka mina vänner ! Ska försöka lägga in allt igen och fixa. Hör av mig efter detta.

Men det är kaske de gamla filerna som gör iPoden störd ? Precis börjat lagt in musik också. Får se hur jag gör, men tack än en gång för tipset !

Grejen är den att jag har en minimal hårddisk på datorn och därför lagt in allt på iPoden för att sen radera det, därför finns det inte sparat ngnstans. Funderar på att spara ihop till en Touch, nuvarande får funka så länge. Orkar inte skicka in den på lagning helelr, tar påtok för lång tid och p.g.a ingen garanti eller försäkring kvar kommer det troligen bli dyrt också.

Peace out.

Jag prövade det , funkade inte alls. Disken har börjat lagt av hjelt och hållet. Låtarna hackar ibland, stänger av sig själv. Den tappar musik under tiden jag använder den. Det går inte heller längre att lägga in musik eftersom "filen eller katalogen" är skadad. Jag är helt förstörd, måste jag skiljas från min käresta och köpa en ny ?

Lät yamipod stå i nån timme och fixa medans jag var ute, när jag kom tillbaka hade jag två felmeddelanden om att en "Fil eller katalog är skadade" Vet inte vad som menas med det ? tänkte jag skulle pröva med yami igen, fast ist välja repair iPod som du föreslog, jag använde som sagt "Find lost music" tidigare.

Jag tackar för tipsen och provar vidare.

Jag har precis samma problem. Ipoden kopplade ur sig själv, 20 gick upptaget på disken men ingen musik ! Prövade också Yamipod, fic bara fram att x antal filer eller kataloger vr skadadde, var betyder detta ?

Det hände mig ikväll. Tror aldrig jag varit så jävla förbannad. 30 gb och 2 års samlande av musik var försvunnen på 5 sek.
Skulle lägga in en video då iPoden kopplade ur sig själv. "jaja" tänkte jag och skulle lyssna på musik, HELT TOMT! Utrymmet är dock upptaget fortfarande. 10 Gb mysterings borta med 19 kvar, måste hitta dom ngstans ! Borde jag också pröva Yamipod kanske ?

Jag har ett problem. När jag ska uppdatera min iPod video så får jag upp ett felmeddelande där det står "iPod enheten kunde inte uppdateras. Filen som behövs hittades inte" Vad är de för fel ? Jag blir galen. :eek:

Köp den ! Sen måste du ha ett par in-ear lurar också, dyra, men helt klart värda pengarna.
Har även reseladdaren, också jättebra att ha. Likadant med den, lite dyr men ooooh så värd det.

1