Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Masse1970

Masse1970

Medlem
  • Registrerad 2006-03-17
  • Senast aktiv 2010-04-18
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen Masse1970 har skrivit i forumet.

1

Jag hämtar hem all mail via min Iphone och det fungerar alltid utan problem. Det enda som inte fungerar är om någon får ett mail som de sedan vidarebefordrar till mig. Det mail som ska följa med och som i ett vanligt mailprogram syns som text, följer med som ett attachment i form av "mime". Är det en inställning som ska till, någon som vet?

Magnus

Hur man än vrider och vänder på priserna för den nya luren så är det tydligt att Telia utnyttjar det faktum att man är ensam om Iphone (och förmodligen kommer förbli det). Att behöva betala t ex 300 pix i månaden är man väl van vid, men att telefonen då ska behöva vara så dyr som den är och dessutom kräva att man binder sig under 24 månader (för att priset ska bli lite rimligare), är synnerligen dålig stil. Jag håller mig två kanske tre månader och sen kommer priserna att rasa. Skulle inte förvåna mig om det blir 1 spänn för luren och sen ett abonnemang om några månader.

Hej,
när min PC lade av fullständigt försvann naturligtvis all musik + Itunes. Ett ganska vanligt problem som jag kunnat lösa med hjälp av olika inlägg här inne. Har nu flyttat musiken från min Ipod Touch 32 G tillbaka till datorn utan problem. Ett problem kvarstår dock: hur gör jag samma sak med kalendern? Synkar normalt kalender och kontakter med hjälp av Microsoft Outlook till Ipoden, men hur gör man åt andra hållet? Helt omöjligt? Känns så...:'(

1