Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
kittlos

kittlos

Medlem
  • Registrerad 2006-03-28
  • Senast aktiv 2012-01-23
  • Antal inlägg 13

Foruminlägg

De senaste inläggen kittlos har skrivit i forumet.

1

Jag har också samma problem. Har ställt in i Entourage att den ska synka kalendern med ical. Det gör att Entourage-möten dyker upp i ical, men ical-möten dyker INTE upp i Entourage. Den synkar enkelriktat. Vad göra?

Ska sätta upp en vpn-anslutning men råkade i stundens hetta välja L2TP när det skulle vara PPTP. Nu hittar jag ingenstans att byta! Någon som vet hur man gör.

Sitter på Mac OS X 10.4.11 (ej leopard)

oj, då hade jag med andra ord tur när jag köpte två i meatpack för några dagar sen?

Om jag har gjort en spellista med icke kopieringsskyddade mp3or, och vill exportera hela rasket så att en kompis kan få låtarna ihop med en spellista, hur gör man då?

gör menyn som ett eget movieclip, så kan det agera oberoende av omgivningen.

Jo, det avhjälper förvisso problemet när det uppstår, men jag hade hoppats på en lösning på själva problemet, alltså få skrivbordet att alltid uppdateras direkt.

När jag sparar filer på skrivbordet från tex firefox eller thunderbird så blir det ibland (inte alltid) en fördröjning innan filerna syns på skrivbordet. Det kan handla om flera timmar. Men om jag söker på filerna i spotlight så dyker de upp i listan, och när jag kontroll-klickar på dem så dyker de upp på skrivbordet. Någon som vet vad man kan göra?

Ursprungligen av kittlos:

Jag har installerat xp på bootcamp, och parallels tools i xp. Men när jag ska installera parallels på osx kan jag inte välja "anpassad installation" och välja att installera från bootcamp. Hur gör man det? Jag har 1970-versionen av parallels (den senaste)

Ok, 1970 var ju tydligen inte den senaste versionen, och i den riktiga senaste versionen (som är RC) finns ju valet att köra från boot camp när man ska skapa sin virtuella maskin inne i parallels. Så det löste sig och nu funkar det fint för mig! Dock var jag tvungen att avinstallera parallels tools i xp innan det gick.

Jag har installerat xp på bootcamp, och parallels tools i xp. Men när jag ska installera parallels på osx kan jag inte välja "anpassad installation" och välja att installera från bootcamp. Hur gör man det? Jag har 1970-versionen av parallels (den senaste)

ok, nu fattar jag vad man ska ha det till. Det är ju ett jättebra litet program!

Ja, det är nog virtuedesktops jag tänker på. Men jag förstår inte riktigt vad man ska ha det till? Tänkte ladda hem och testa det, men någon kanske kan berätta nyttan, förutom den snygga effekterna (som iofs är anledning nog... )?

Nej, faktiskt inte. Men nu kom jag på att när ett fönster vänds så är det tredimensionellt, så att det ser ut som om fönstret är en sida av en kub, som vänds 180 grader.

Någon som vet vad jag pratar om?

Ok, en dum fråga, men what the hell:

Jag har sett andra mac-användare få olika fönster att "vända", alltså flippa över till baksidan. Där händer något nytt i programmet, eller kanske byter den till något annat program, jag vet inte riktigt.

Vad är det som händer och hur gör man det?

Vill mest veta för att det är en snygg effekt...;)

1