Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
hansitagarp

hansitagarp

Medlem
  • Registrerad 2006-03-30
  • Senast aktiv 2015-04-14
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen hansitagarp har skrivit i forumet.

1

Sjukt ja. Såpass irriterande att den har legat i byrålådan ett tag. Startade upp den just, körde en "reinstall" av ultrasn0w (och uppdaterade cydia). Och (dra pungen i rullgrus), nu funkar det.

Tålamod, tålamod.

Tack för hjälpen!

Och Nej, sysslar inte med oegentligheter.

Senast redigerat 2009-09-03 14:52

Jo, det kan jag. Men det gör ingen skillnad om jag har den på "Automatic" eller väljer "min" operatör, eller annan heller för den delen. Vanligtvis står det "Ingen service", men ibland kan jag vara connectad till operatören (operatörs namnet kommer fram i vänster hörnet), men jag får ALDRIG någon mottagning.

Och ja, rebootats har det gjort i åtskilliga gånger i alla möjliga konstellationer.

Hej!

Sitter med en iPhone 3G uppdaterad till 3.0 och jailbreakad. Jag kör så ultrasn0w och allt ser ut att fungera som det ska. Men telefonen får ingen mottagning. Har provat olika sim-kort med olika operatörer, provat jailbreaka med både redsn0w och PwnageTool, men får samma resultat. Upplåsning verkar fungera, men som sagt, jag får ingen mottagning, "ingen service".

Någon som har en idé jag kan gå vidare med?

-Hans

Ps. Befinner mig på norsk mark, om det nu kan vara något som spelar in i jämförelse med Sverige. Ds.

Imorgon tanker jag vandra in pa AppleStore San Francisco och investera. Det blir en 15" 2,5ghz i standard utforande. (Savida den finns i lager vill saga......*fingers crossed*)
Jag hoppas denna ska gora mig nojd som nybliven mac-anvandare. Slanger med en iPhone nar jag anda ar dar, och lite annat smatt och gott.. Som oinvigd lar ni saledes hora mer av mig i framtiden

1