Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
mblomqvist

mblomqvist

Medlem
  • Registrerad 2006-04-12
  • Senast aktiv 2008-02-02
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen mblomqvist har skrivit i forumet.

1

mmm, det är konstigt! Jag kontaktade några olika servieproviders och samtliga tyckte att jag skulle skicka in den. UPS kommer nu och hämtar den på onsdag. Hoppas det går fort för jag har ju inte köpt en ipod för att den ska vara på service.

Min fungerade också som den skulle i några dagar men så fort jag hade den på mig samtidigt som jag gick så ändrades ljudet för varje steg jag tog. Min låterverkligen konstigt för jag kan inte ens lyfta den från ett bord utan att det som är inuti slår emot. Det känns ju som att om jag inte lagar den kommer den ju skakas sönder.

Dåligt att man ska få en trasig ipod vid nyköp. Dessutom står det om jag söker på ID-numret på apple.se för att kontrollera garantin så började den gälla 15 mars och jag köpte ipoden 15 maj. Alltså började garantin gälla två månader innan jag köpt produkten.

Är det ingen här som har en nano som låter när man skakar?
Jag vill ju inte skicka in den i onödan!
Men jag fattar inte vad som kan vara fel för då måste det ju vara fabrikationsfel och då borde ju någon mer än jag ha samma fel! Eller?

okej, jo även om jag håller i klickhjulet och skakar så låter det som allt som finns i ipoden slår mot innsidan av framsidan respektive baksidan. Det låter som om det sitter fast längst upp i nanon men skakar i botten, jaja är väl bara att kontakta supporten då!

tack för svaret!

Hej, har en 1 vecka gammal ipod nano 1gb och när jag skakar den låter det som om något ligger löst inuti. Det slår mellan framsidan och baksidan och jag tycker det är konstigt att något skulle sitta löst!

Någon som vet om det här är normalt?

//Marcus

1