Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
bjoernen

bjoernen

Medlem
  • Registrerad 2006-04-19
  • Senast aktiv 2007-06-02
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen bjoernen har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av martin.klasson:

du har inte funderat på in-ear lurar?
Tror det ger riktigt bra ljudbild.. men man måste då vänja sig med att ha dem in-ears så att säga.

vet inte hur riktigt stor skillnad det skulle vara med den du pekar ut på webhallen jämfört med de som medföljde ipoden.

med in-ears så vet jag att ljudbilden blir bättre.. som att sitta in en kompakt bil med bra högtalare.. den typen.. men snäppet vassare.

Jag gillar inte tanken på att stoppa in något för långt i hörselgångarna. Dessutom vill jag inte helt förlora kontakten med omvärlden när jag lysnnar på musik. Men att ljudet blir bra det vet jag oxå!

De jag nämde ger en bättre ljudbild än originalen!!!

ja visst e det skandal!!!

visst är ipod synonymt med den vita färgen men även ngt bra måste förnyas..o det vikitgaste är ju att det utformningen är enhetligt..vilket det inte blir med svart nano o vita tillbehör...

skönt o höra att det finns en till här inne som har bra smak..i övrigt verkar ju folk ihär inne ens bry sig.. antingen har 99% här inne en vit nano eller så har de bara taskig smak. (bli inte sårade nu ni som känner er träffade)

blir nya hörlurar för mig oxå ..ett par cresyn AXE-600NE ..riktigt bra ljus för pengarna!!! check it out;

http://www.webhallen.com/prod.php?id=42458

Sökt runt i forumet o hittar inte ett inlägg där någon med svart nano reflekterar över bristen på en svart radio remote.

Nu vet jag liksom ni att det inte ens följer med ett par svarta hörlurar vid köp av svart nano. Men det är inte i många trådar det beklagas över det heller.

Jag vet ..det finns Fm griffin remote control. Den verkar vara det bästa alternativet, men då är ju remoten lite större än det vita "originalet". dessutom måste ytterligare svarta lurar handlas till.

Hur gör ni svarta nano användare.?????.. Har ni köpt en griffin fm remote samt nya svarta hörlurar?? .. för de vita som följer med vet ju alla att de ser ut som en påse skridskor tillsammans med den svarta nanon!!

Elller är det ingen med svart som är intresserad av radio?

Sedan är det ju inte mer än en mindre skandal över att apple inte har tillbehör till den svarta modellen... Om man som de gärna framhäver att de bryr sig och satsar mycket på design är det väldigt konstigt att man inte själva ser hur mycket hela produkten förstörs i och med att inte ens några få huvudtillbehör görs i svart. .

Är det någon som hört om det kommer en framtida spelare(nano) som har radio integrerad eller är om apple någonstans kommenterat svarta tillbehör....eller åtminstonde funderat på att skicka med svarta hörlurar från scratch!!

/"industridesigner"

vill inte vara sån..men av erfarenhet av vad liknande komponenter tål ger jag den 6 mån, max ett år..sen tar rosten ut sin rätt..men jag håller tummarna för din skull!!

1