Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
papa.k

papa.k

Medlem
  • Registrerad 2004-12-03
  • Senast aktiv 2014-11-06
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen papa.k har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av wittgenstein:

Sweet! Tack för hjälpen!

Funkar kameran som den ska?

Visst fungerar kameran bra. Jag har inte haft den så länge men är hitills mycket nöjd med den. Snabb i avtrycket och bra att manövrera. Gedigen känsla, ingen lättviktare.

Ursprungligen av wittgenstein:

Jag funderar på att köpa en Sony DSC W5, och har sett att det finns en modell som heter W15 också. Vad är det för skillnad på dessa? På bilderna är W15 svart, vilket jag föredrar... Annars verkar specarna lika?

Den enda skillnaden på kameran är färgen. W15 är beteckningen på ett paket med två extra uppladdningsbara batterier och ett fodral till kameran. Själv köpte jag W15 i ett paket med 128MB MemoryStick men jag tror inte att det alltid ingår. Jag föredrar den svarta färgen framför den silvriga, det ser mer sobert ut.

Det blev Buffolo Stance med Neneh Cherry som fick den äran, strax följt av The Band och Down In the Past med Mando Diao och November Rain med Guns N' Roses.

Det lär bli mer

Hej alla, jag är Mac-användare av naturen... För närvarande sitter jag med en iMac G3 500 (gör fortfarande sitt jobb på bästa sätt) samt en Mac mini med LG L1740P-skärm (passar perfekt till minins minimalism).

Så ofta jag kan förmedlar jag budskapet om Mac-världens fördelar.

Spännande dagar med iTunes Music Store imorgon och Tiger på fredag...

1