Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Dude_NET

Dude_NET

Medlem
  • Registrerad 2006-05-07
  • Senast aktiv 2013-02-23
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen Dude_NET har skrivit i forumet.

1

Tjena!

Jag har äntligen kommer till skott och fixat nätverk i min nya lägenhet. Jag har investerat en Time Capsule, som jag använder som bas station och en Airport Express, som jag enbart använder för att kunna strömma musik till stereon (kopplad till stereon med en Monster Fiber Optic Kabel från applestore)

Allting gick smidigt att koppla upp och konfigurera. Var faktist riktigt imponerad, men nu till problemet.....

Efter bara 4-5 minuters musikspelande så blir jag "utslängd". Musiken slutar låta i stereon.
jag har testat lite olika problemlösningar, tex. om jag koppla ur Airporten och vänta över 30-40 minuter... sedan kopplar in igen så fungerar det, men den här gången också så går det bara strömma musik i 4-5 minuter. Min första tanke var att Airport Expressen blir överhettad. Men nu till det mystiska, om jag byter ut fiberoptic kabeln till en vanlig stereo-kabel så fungerar det.

Väldigt irriterande problem. Jag vill ju inte spela musik genom den vanliga stereokabeln när man har fin stereo och Optisk kabel. Kan tilllägga att jag även testat med andra Otiska-kablar men samma problem fortfarande.

Den enda idén jag har, är att Airport Expressens "Optiska funktion" blir överhettad, men jag har ingen aning? Någon som varit med om samma problem eller har tips och idéer på lösningar?

Svar uppskattas jättemycket!! /Martin

Tjoo! Kollat efter bruksamvisningar, men hittar inga. Jag lyckades en gång få så man kunde använda scroll hjulet. Var mycket skumt.. testade hålla in lite olika knappar samtidigt och vips så funkade det.. måste ut i bilen och testa igen. Men det är tydligen inte meningen att man ska kunna göra det :S Man får väll göra 6 spel listor av en massa musik.

svara gärna om nån hittar en lösning
Peace

Tjenatjena
Jag har aldrig orkat läsa en bruksamvisning i mitt liv.. men nu skulle jag nästan behöva göra det.
Grejen är att det finns ingen bruksamvisning till hur man styr Ipoden i Volvon. Jag har köpt en iPod 30 gb Video och har en volvo XC70. Det går bara att styra iPoden på stereon man borde kunna styra på ipoden också? eller välja.. kanske går? senn ska man kunna fixa på stereon så den spelar spår slumpmässigt och alfabetisk ordning osv.
Finns inte så många kombinationer att trycka på volvos stereo.. nån som vill hjälpa till vore det super.

Peace
/Martin

1