Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
bengtsson89

bengtsson89

Medlem
  • Registrerad 2006-05-11
  • Senast aktiv 2006-09-16
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen bengtsson89 har skrivit i forumet.

1

Tjena! Klanta mig rejält igår och koppla in min iPod till en annan dator för att föra över ett avsnitt av seinfeld via iTunes. Det avsnittet var det enda som fanns i iTunes bibloteket på den datorn. Så iPoden updaterades automatiskt och all min gammla musik på podden försvann. iaf så är det inte det som är sjävla problemet.

När allt försvann och det enda som återstod var ett avsnitt av Seinfeld och några bilder Så stod det att jag hade använd ca 11 gb av mitt utrymme på podden. Det kan max ta300 mb lr något liknande. Har ni någon lösning?

Sen undrar jag om man verkligen måste lägga in alla saker i iTunes bibloteket först och sedan updatera iPoden, Har försökt att lägga in musik tex direkt på iPoden men det går inte. allt är bara gråmarketar när jag är inne på ipodfliken. Kunde göra så med min iPod mini förut...

Ursäkta den långa texten. ^^

Tjena! Just skaffat en iPod Video 30gb och jag vet hur man får in bilden till själva albumet, Jag gör så att jag markerar alla filer från samma album i iTunes sedan går jag in på alternativ och trycker på bildmaterial och sedan infogar bildfilen. Visst då funkar det men då kopieras ju bilden till varenda låt och det tar ju bara onödigt stor plats speciellt om albumet innehåller många låtar. Kan man inte göra att på något vis så att låtarna spelas i iPoden och visar en bild från en och samma källa? Hade ett album med Beach Boys cirka 60 låtar! sen när jag la in bildmaterial på mitt sätt så kom förlorade jag cirka 30mb ^^. Det borde ju också sega ner iPoden en del med.

Snälla svara så att jag kan fortsätta lägga in min musiksamling.

Ursprungligen av simonklinga:

Nu har jag sålt min iPod Video 60GB och hoppas verkligen att det kommer en iPod Nano i samma storlek som förut med mer minne. Wieieiiei

Ursäkta men jag måste bara fråga? sålde du din iPod video 60gb för att du hoppades på att det kommer komma nya iPod på torsdag, det är ju inget bekräftat^^ det är bara ett rykte.

1