Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
sharkman

sharkman

Medlem
  • Registrerad 2006-06-08
  • Senast aktiv 2006-08-02
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen sharkman har skrivit i forumet.

1

Jag har problem med att Ipoden startar om hela tiden (gör en egen reset). Skärmen blir svart och äpplesymbolen kommer och det tar ca 10 sekunder innan menyerna kommer tillbaka.

Så fort jag sett klart på en video så startar den om (räknaren har gått till 00:00 och huvudmenyn bör återkomma) . Skiftar jag från video till musik (från video direkt till blanda spår) startar den om. Även när jag ska skifta video startar den om ibland.:confused:

Den är ibland seg att komma igång och då krävs det att jag gör en reset för att den ska komma igång över huvud taget.

Den fungerar utmärkt när jag väl använder den. Det är bara just när menyerna bör återvända alt när man skiftar funktion som den startar om.

Jag har försökt göra en återställning med uppdateringshanteraren utan annat resultat. Det som återstår är att göra en riktig formatering av disken men det känns lite dumt att göra det...

Någon som har bättre förslag?

Får bita i det sura äpplet annars och ringa supporten...

Ursprungligen av biolotov:

Även om en laddare klarar en vidd av volt så beror det även på frekvensen eller nåt också? (Är inte så grym på detta, men jag har hört det) Dock så tror jag att om det är något som pajar så är det ju laddaren å inte iPoden. Men det vore ju surt att vandra omkring i en månad med en iPod utan kräm i. Jaja, jag har köpt en laddare nu som klarar 100-250V samt en reseadapter. Nu får det bära eller brista, drar på måndag.

Reseladdaren klarar av 50 - 60 Hz så det bör inte vara något problem!

Dessutom är det 220V 50 Hz i Kina. Kolla in http://kropla.com/china_power.htm om du vill veta mer om hur uttagen ser ut där.

Ha en bra resa

1