Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Ambidexter

Ambidexter

Medlem
  • Registrerad 2004-12-05
  • Senast aktiv 2010-11-09
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen Ambidexter har skrivit i forumet.

1

Jag är riktigt besviken sen jag upptäckt att det är helt PC-aktigt att lyckas bokmärka en fil med min Nano. Jag är ledsen att säga detta, men det blir tillbaka till iAudio-spelaren. En knapptryckning och du har bokmärkt den fil du spelar just nu.
Synd på en så bra spelare annars, Nano 3G har ju galet bra skärm.

Hej,

Köpte precis en Nano 3G, och min fråga är kan jag bokmärka vilka filer som helst eller fungerar det bara på böcker som är köpta på itunes?

Min fru har gjort något dumt. Jag kom hem från en konferans i dag och ser till min förtvivlan att alla inställningar i datorn är borta. Docken ser ut som datorn är ny. Alla bokmärken i Safari och Firefox är borta Skrivbordet ser ut som när jag köpte datorn. Allt verkar vara nollställt. Alla instalerade program finns som tur kvar. Finns det någon chans att gå tillbaka och fixa detta?

Ursprungligen av Pär:

Inställningar i bildinsamling…

Jag använder inte programet men min fru gör det. Men jag vill inte att det öppnas när jag kopplar in kameran. Var hittar jag inställningarna i bildinsamling.

MVH
Petter

är inne och kollar just nu. Ser bra ut men finns det fler alternativ? Tror att det ska finnas något som heter Match Music eller något!?

Hej

Jag sitter och gör en liten företagsfilm och behöver tips på var jag hittar musik. Jag vill kunna lyssna och ladda ner från nätet. Det är budgeterat för musik, så helst en stor och komersiell sida...

Tacksam för svar...

Petter

1