Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Allie93

Allie93

Medlem
  • Registrerad 2006-08-01
  • Senast aktiv 2007-02-27
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen Allie93 har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Mr.Reichel:

Köp ett silicon fodral, Gött grepp om iPoden och den tål stötar mycket bra. Det enda som är dåligt med det fodralet är den lilla plastskivan som man får med som sitter ovanför displayen. Den har en god kapacitet o flytla sig hela j*vla tiden :@....men annars så är den bra =).

Asså det e många som inte fattar det, men plastskivan kan man dra isär och klistra fast på displayen. försök att dra isär den. Jag har ett sånt skydd. MvH Allie93

Ursprungligen av iNerd:

Jo mitt fodral har också blivit väldigt smutsigt (till iPod Video).. Går det inte att tvätta det? Nån som testat det ännu?

Heej! Asså det kommer låta konstigt men jag vet hur man tvättar fodralet: Man ska ta en gammal tandborste och en tvålbit och skrubba med tandborsten på tvålen sen när den är tvålad så ska du blöta ner fodralet i vatten och sen skrubba utan på och inuti fodralet. Sen när det är klart, så sköljer du fodralet med vatten. Sen ska du lägga in papper på fodralet och utanpå fodralet. Det tar typ 1 natt tills det är torrt. PS. Har gjort det typ 5 ggr nu har alltid funkat för mig, hoppas det går bra för dig också Jag har ett grått fodral, är osäker om det funkar på det svarta. MvH Allie93 :rolleyes:

1