• Medlem
  • 2006-08-09 12:53

Är det någon som vet hur supporten för Döda Pixlar ser ut i dagens nu? Ser att denna tråd eller lite gammal men tänkt att då folk som har gjort samma sak har skrivit i denna så kanske det går lättare att få ett svar av någon kunnig.

Mitt fall ser ut såhär;

Beställde en iPod G5 60gb från JMEData, Fick den dagen efter och blev väldigt glad och överraskad över den snabba leveransen.

Öppnade upp paketet och körde igång allt, Till min fasan så såg jag något som fick mig att bli tårfylld, 2 Helt Döda Pixlar (Svarta/Vita) samt 3 stycken Röda pixlar.

Då jag vet med från andra skärmar att dem Röda pixlarna är inte helt döda utan bara har hängts sig och kan i stort sett tvingas igång med program så laddade jag hem "Pixel Fix" och provade köra den .mov filen som fanns med. Dem röda Pixlarna försvann efter en stund men dem Svarta finns fortfarande kvar. Däremot har dem Röda Pixlarna kommit tillbaks återigen, verkar som dem kommer och går.

Då Apple säger att det måste vara ett X Antal Döda Pixlar för att få byta så undrar jag hur dem ställer sig till när det gäller iPoden? iPoden har ju inte så stor upplösning, och hade det inte varit för att det inte syns så förbannat bra så hade jag inte gnällt, men dessa sitter centrerade mitt i synfältet.

Jag gjorde sedan i dag en "Förfrågan om produktservice", Ringde inte utan läste runt och jag antog att det var detta man kunde göra? Fyllde i och nu står det "Typ av service: Repartion av hel enhet" och att en låda är påväg ut.

Vad jag vill veta är om jag har gått rätt tillväga eller om jag ska ringa istället?

MVH\Tobias