Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
-Edvin-

-Edvin-

Medlem
  • Registrerad 2006-08-09
  • Senast aktiv 2015-07-01
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen -Edvin- har skrivit i forumet.

1

När jag går in på "min musik" i iTunes ser jag endast den musik som jag köpt i vanliga iTunes music store och inte den som jag i Apple Music från mobilen valt att lägga i "min musik". Någon som vet varför eller har samma problem?

Hej!
Vilket program använder ni för att spara era lösenord? Jag känner att jag måste ha ett sådant, men det är ju lite av en djungel med alla program där ute. 1Password finns ju såklart, men det känns lite dyrt... Eller är det värt pengarna? Använder ni några andra varianter? Och varför har ni i så fall valt just det programmet? Jag tänker att det hade varit smidigt med ett program som fanns även för iOS. Har ni ett program som jobbar mot ett moln eller bara lokalt? Om ni kör molnbaserat – hur säkert känns det?

Tack på förhand!
/Edvin

Varför kan Siri inte räkna på svenska? Jag menar, är det något datorer kan - så är det ju att räkna. Känns inte detta som ett grundläggande kommando att komma in? Eller säger jag bara saker till henne på fel sätt?

Ursprungligen av BlackSmp:

Hur fick du in Ipad som en nackdel för nya Macbooken?

Det har jag aldrig sagt. Anledningen till att jag alls nämner iPaden är att den nya MacBooken kommit närmare iPaden, både vad gäller färg, form och vikt. Därför menar jag bara att det vore bra att hitta inspiration i iPadens fördelar (vikt, utseende, storlek), samtidigt som man har kvar det bästa från en laptop som kan användas för någorlunda professionellt bruk (OSX och div. kontaktmöjligheter).

Detta är min högst subjektiva åsikt och du måste självklart inte hålla med.

Ursprungligen av BlackSmp:

Då får du köpa en annan modell. Svårare än så är det väl inte?

Well, det är ju ett sätt att se på det. Självklart passar inte alla modeller till alla användare, men att kunna koppla in diverse lagring/tillbehör känns väl rätt basic? Detta lär ju, ihop med ett begränsat operativsystem, vara en av anledningarna till varför folk drar sig för att utföra mer omfattande arbete på en t.ex. en iPad. De hade väl kunnat stoppa in två stycken USB-C om det inte fanns plats för flera stora USB-portar.

Jag måste kunna ansluta åtminstone 2 USB-tillbehör samtidigt + bildskärm och laddare. Det måste vara fler som resonerar så?

Hej! Har nu bestämt mig för att inhandla en mottagare för digital-TV, i form av en USB-pinne (endast fria kanaler alltså). Frågan är bara; vilken är bäst att köpa? Vet att Elgatos Eye-tv-programvara är grymt bra, men säljer de de bästa pinnarna? Läste en väldigt positiv recension om Equinuxs Tubestick på IDG, men annars har jag hört ganska mycket negativt om den. Hjälp mig att navigera i denna djungel!
Tack på förhand /Edvin

Jag letar efter ett iPodfodral i läder (eller liknande) som är helt och hållet konstruerat för 2G nanon. Köpte ett fodral till min 2G iPod som var gjort för första generationen och det passar inte riktigt... Någon som vet ett fodral som skulle passa mig?

1