Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
jepagodo

jepagodo

Medlem
  • Registrerad 2006-08-23
  • Senast aktiv 2006-09-19
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen jepagodo har skrivit i forumet.

1

Fick idag hem en ny display till min nano då den gamla var trasig. Jag öppnade den, tog bort den gamla displayen och satte dit den nya. Sen kopplade jag in displayen och knapparna. När jag sedan försöker starta den händer inget. iTunes hittar den, så hårddisken verkar ju funka som den ska, men varken knapparna eller displayen funkar alls. Den förra displayen lyste åtminstone. Någon som har en aning om vad jag kan göra?

Anledningen till att jag undrar är att jag inte använt min ipod (nano) på ett halvår för att den har varit på lagning (utan att lagas) och min display är trasig. Så jag ser inte när den är färdigladdad

På apple.se står det

Citat:

Skicka inte in din iPod för service om dess LCD-skärm har spruckit eller skadats pga olyckshändelser. Skador av denna sort täcks inte av Apples Begränsade Garanti för iPod och AppleCare Protection Plan för iPod och service finns inte tillgänglig under gällande termer av Apples Termer och Villkor.

Men min har ju spruckit på "insidan", alltså displayen är död men utsidan är hel. Jag gjorde inget själv för att det skulle bli så heller. Nån som har haft samma problem och skickat in sin ipod till apple?

Ursprungligen av femton:

[Silverfat]
Homemedia AD
[/Silverfat]

Det där var ju svinigt dyrt, finns för 200kr på eBay, men det vore som sagt enklare att få den levererad från sverige

Nån som vet var man kan få tag i en skärm till iPod nano? Helst från sverige.

1