Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Zioneer

Zioneer

Medlem
  • Registrerad 2006-10-05
  • Senast aktiv 2009-01-30
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen Zioneer har skrivit i forumet.

1

Jag var inne på en Teliabutik i fredags. De visste inte mer än jag. "Antingen får vi in 500, eller så får vi in 5000, vi vet inte. Men den ska nog finnas här den 11:e... Kom in i slutet på nästa vecka så vet vi kanske mer". Varför detta hemlighetsmakeri från Telia centralt? Tur i alla fall att jag råkar vara kompledig den 11/7...

Steve Jobs skall presentera Iphone 3G ikväll. Källa: DN.

Mumien.se i Göteborg fixar hdd till ipod. Dock har de nu slut på vissa hårddiskar och de är svåra att få tag på. Jag har därför beställt en 30gb hdd från ipodcorrectors.com. Den kostar runt 100 USD. Mumien.se monterar den åt mig.

Hej.

Kör Tiger 10.4.11. Helt plötsligt heter "Nätverk" istället "Network". Helt OK för mig, men när jag klickar på det så kommer det upp tre mappar (Applications, Library, Users), och dom är tomma. Skumt, jag har provat att starta om datorn, ingen skillnad. Jag har reparerat behörigheter i ett desperat försök, ingen skillnad.

Hjälp, jag ser ju inte mina nätverksenheter!

Mvh
Johan

Måste man verkligen byta till pissiga FAT32 på sin iPod innan man installerar Rockbox?! Känns lite som regression... Kör naturligtvis HSF+ nu... Tacksam för svar!

1