Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
dennisss

dennisss

Medlem
  • Registrerad 2006-10-07
  • Senast aktiv 2010-04-24
  • Antal inlägg 47

Foruminlägg

De senaste inläggen dennisss har skrivit i forumet.

Finns det något sådant programf rö windows?

Nepp, inte jailbreakad,

Alla dom andra tre har också varit fel på...

1. Stort jack i displayen
2. Coverflow-funktionen var ur funktion
3. Synliga pixlar
4. Kraschar, wifi funkar inte och home-knappen funkar inte som den ska
5. Förmodligen något annat

Börjar tvivla på apple, visst, jag har otur måste ha, men man blir ändå avskräckt, synd att man inte kan få stashen tillbaka, då skulle jag inte köpa en apple-produkt igen!

Ska upp till onoff imorogn och hoppaspå att få ut en ny, ringde Apple och han sa att det var hårdvarufel, bara att retunera och skälla lite på dom sa han:)

Jaa, som topic, man startar nått, vad som helst, så stänger den av programmet igen, och man får börja om, är så relativt ofta...Är det något fel på den? Ska jag behöva åka iväg och hämta min 5 ipod touch?

Givetvis har jag återställt både i touchen och i itunes!

Blixten blir till ett batteri uppe i hörnet!

JAg är inne på min fjärde ipod touch idag (HAHA), fick min seanste igår, och på alla fyra har det varit 1.1.1, så det är ju bra!

Fick hämta ut en ny touch för att coverflowet inte funkade, fick en ny, öppnade, kollade, funkade fint, uppdaterade till 1.1.3 och då slutade det funka, snälla, försöker nedgradera till 1.1.1 som det var när jag fick den, men står i itues att det vart ett okänt fel (1)

Vad gör jag för fel, börjar bli så less på den här jävla skiten till ipod!

EDIT på det här...Det verkar som om det har ått med musiken att göra! För när jag lägger in musiken från min gamla ipod (yamipodet har fått den från ipoden till datron) så funkar inte coverflow, men när jag tar några låtar jag nyss laddat hem så funkar coverflow...Vad är det för fel på den gamla musiken?

EDIT 2: Måste man ha ifyllt, i itunes, ett album för alla låtar för att det ska funka, det är det jag fått fram iallafall, när jag tar bort albumet så slutar coverflowet att funka? korrekt?

Senast redigerat 2008-01-22 16:12

Ajaa, skit samma, pratad med appel, förmodligen nått fel i mjukvaran från början, bara att skicka skiten åt h*elvete...! Bra grejjer!

Hejsan, har nyligen köpt en touch 16gb...Men ett problem, har nu drygt 400 låtar och har inprincip lagt in cover på alla låtar!

Men när jag ska använda coverflow så vill det sig inte, jag markerar artiseter, och dom kommer upp, tiltar poden och då fastnar den, det ända jag kan göra är att scrolla, men för att kunna förflytta mig måste jag börja om på skrivbordet genom att trycka på home-knappen...

Är det bara att lämna tillbaka skiten eller?

Har samma fel, G2an funkar inte i min bilstereo heller!

Hmm, jag hade en Nano (har två nu), den var på 1 gb, ibland hade den en egenhet att fastna, man kunde starta den, välja typ blanda spår, sen fastnade den i det läget! Går inte att göra nått och lyset är på, den startar inte änns om om man kopplar in den i datorn!

Fick nu i dagarna en ny ipod nano, den nya modellen på 4 gb, funkar prima, tills IDAG, då EXAKT samma fenomen inträffar, den fastnar och går inte göra ett skit åt, bara att låta ligga...

Vafan är felen på ipod? Att et lixom blir samma på BÄGGE! Använder senaste ITunes! Hade även Ephod på den gamla med samma resultat...Det är inte särskilt ofta den fastnar alltså, men ack så jävla irriterande då den blir obrukbar!

Kan knappast vara ensam om skiten, vafan göra?

Vaddå Video? Detta ligger väl i nano-delen? Då menar jag ju en nano...

Har en G1 nu, men ska dra till Asien och behöver därmed bättre batteritid, så då tittade jag på den nya G2 2GB, men ser/har läst att man inte får med något sådant snyggt fodral som man fick med G1an...Stämmer verkligen det? Om det nu gör det, VARFÖR? Jag vet att den är mer reptålig, men ändå, man vill ju skydda display etc.

Men har den andra mått än G1an? Kan jag använda fodralet från G1an? I nuläget ser det ut som jag inte kan få den såld, skänker den nästan men ingen jävel är i behov av en Ipod:mad: ...Tack!

Installerade Linux på ipoden, och det sög, gick in och skulle quit i menyn, då stopg den att den var klar för exeting, men det är en svart skärm ed en massa blå bokstäver...Går inte att göra nått, trycker man på menynknappen så kommer et upp mer konstiga tecken...Den dyker inte upp i iTunes heller....HJÄLP!

Håll in play/pause-knappen tills den stänger av sig! Funkar det inte första gången, släpp knappen och håll in den igen!

Som ALLA andra funkar det inte..Hjälp nu...

Har en Nano, och har laddat hem en ljudbok i mp3-format, det är en 30 filer kanske...Försöker göra EN fil av dom i mp3marge eller vad det heter, men då blir det bara en fil som heter output (iufösgi rätt) men den är bara på 24 sekunder och i itunes kan man bara lyssna på den i 24 sek, men i winamp kan man lyssna i 2 min typ...

Vad gör jag för fel, hur gör jag sen?