Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
MarkusK

MarkusK

Medlem
  • Sysselsättning Iskall
  • Registrerad 2006-10-14
  • Senast aktiv 2006-10-17
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen MarkusK har skrivit i forumet.

1

Jag kommer förhoppningsvis få min ipod nano på måndag som jag har beställt, hoppas verkligen att det förljer med ett sådant svart fodral. Precis ett sådant jag vill ha, enkelt och stilrent där man lätt kan ta ut ipoden om man vill. Om det inte skulle vara så att fodralet följer med, ska man kontakta apple eller elgiganten där jag beställt den från?

Ursprungligen av Doggy:

Alla som funderar på att ta bort alla ljudspärrar –.tänk för f*n efter! Det är mycket lätt att drabbas av obotliga hörselskador, särskilt om ni kör med inear-lurar. Ni riskerar att resten av livet gå omkring med en hög ton som tjuter i ena eller båda öronen. Folk har tagit livet av sig för mindre. Tror mig ha haft en släng av tinnitus och det var sjukt jobbigt. Sedan dess är jag mycket försiktig med volymen i min iPod.

Det är alldeles för lätt att kräma på skadligt hög volym när ni rör er i bullriga miljöer. Då är volymspärren en mycket smart och enkel säkerhetsdetalj.

Jag håller fullkommligt med dej doggy. Var rädda om era öran, dem är dyrbara. Brukar själv undra hur folk tänker när dem sitter på bussen och spelar så hög musik på sin mp3 att man kan höra det perfekt från flera meters håll.

Jag läste om en undrsökning då en forskare sa att så högt som ungdomar lyssnar på musik idag så kommer flertalet av dem vara hörselskadade vid 35 år åldern, och det har iaf jag bestämmt mej för att inte bli.

1