Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
koko123

koko123

Medlem
  • Registrerad 2006-11-11
  • Senast aktiv 2012-09-29
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen koko123 har skrivit i forumet.

1

Jag borde ha tänkt så långt och jag har som sagt nya grannar sedan måndasskiftet. Men jag snöade in så på att det hade med mitt byta av operativsystem så jag tänkte inte längre än så...

Nu funkar det när jag bytt till kanal 1.

Tack för annan tankevinkel!

Till någon moderator: bryt gärna ut mitt problem till en ny tråd så vi inte sölar ner denna tråd.

Kollade nu och den nya (master Expressen) ligger på automatisk kanal. Det finns ganska mycket trådlösa nät runt omkring så jag kanske ska testa igenom listan (kanal 1-13) för att se om det gör någon skillnad.

Har inte bytt kanal, har efter det började strula köpt en till express som går som master nu så det är inte säkert att det är samma kanal som det var tidigare.

iPad:en funkar hur bra som helst i soffan.

Jag har gjort det, har två stycken airport express i lägenheten och testat dem på fyra olika ställen nu där den senaste är precis framför soffan. Men samma problem.

Det roliga är att det har funkat perfekt tills jag åkte på semester och under semestern så installerade jag Mountain.

Jag har fått ett aningen konstigare problem sedan jag installerade Mountain. Min Wifi funkar inte i soffan men i hela lägenheten i övrigt. Tro nu inte att jag bor i något palats utan det handlar om 55kvm. Någon som har ett tips eller ska jag vara orolig för att grannarna bygger högteknologiska bomber på andra sidan väggen?

Jag håller på att bli tokig jag måste få tag på ett par in-ear till min nya G3:a. Att köpa Apples in-ear för nästan lika mycket som spelaren känns inte som ett alternativ utan jag tänker mig mer <500kr. So hit me...

1