Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Lappsakojs

Lappsakojs

Medlem
  • Registrerad 2006-12-14
  • Senast aktiv 2014-03-09
  • Antal inlägg 39

Foruminlägg

De senaste inläggen Lappsakojs har skrivit i forumet.

Ursprungligen av 9-3Mike:

Hur fungerar detdär med att man ska kunna nå sin timecapsule genom iCloud? Jag har registrerat mitt konto i settings i min timecapsule, men hur går jag tillväga för att nå den utifrån då?

Har exakt samma fundering, tänkte att den skulle komma upp vid de andra ikonerna när man loggat in på icloud, men icke sa nicke.

Fortfarande struligt, kanske lika bra att sova och hoppas på bättre lycka om några timmar

För mig verkar det gå att kryssa i allt men beställningen går inte igenom, kanske inte funkar förrän kl 02, som sagt ;/

Teknik sajten feber.se har fått tag på en iPhone 4 och deras telefon verkar inte lida av de där symptomet. Men de kanske bara är en av de telefonerna som fungerar, för de borde väl inte skilja sig från land till land ellerhur?

YouTube - Våra första intryck av iPhone 4

Om man ska hoppa tillbaka till "fjärde generations iPhone" så hittade ja denna nyhet ikväll.

Next-Generation iPhone to Offer Option of White Front Panel? [Updated] - Mac Rumors

Verkar som de kanske kommer att bli en vit och svart som tidigare iPhone, men denna gången är framsidan vit också. Rent spontant så känns de ganska cleant med vitt, men kanske inte de bästa för kontrasterna? eller va tror ni?

Ursprungligen av joakimo:

Det känns bra att man har en "gammal" iPhone 3G nu. Bytet till nästa generation kommer att kännas stort. .

Känner exakt likadant, men hade helst velat att apple utvecklat någon supermetod för att kunna ha en hel Unibody i aluminium på baksidan, och ändå kunna ha en vettig "täckning". De hade varit ljuvligt

Jag tycker hela designen känns schysst, men de där "hacken" i aluminium kanten runt telefonen förstör helt klart. Verkar kunna vara för utbytbart batteri men då har ja hellre ett fast batteri

Jag kör på Incipio Feather, det är ett hårt skal men som är väldigt tunnt, men förlorar ju tyvärr känslan av en glansig iPhone men de skonar ju telefonen mot lite skrapningar. Jag hade ett gummi skydd förut men de fastnade bara i fickan hela tiden och var allmänt besvärligt.

Jag installerade häromdagen Windows 7 x64 genom bootcamp på min Imac och efter mycket om och men så lyckades ja även installera boot camp drivrutinerna och alla drivers. Men nu har ja ett bekymmer med centrerad bild. Sålänge som ja har maxupplösningen på skärmen så ser det helt normalt ut men när ja sänker så centreras bilden istället för att ökas till "full screen mode" som ja skulle vilja, jag letade intensivt och hittade i Catalyst center att man kan välja fullscreen mode istället för centrerad bild och allt verkade perfekt tills ja insåg att oavsett vad ja valde så hoppade den ändå tillbaka till centrerad bild. Sänker ja upplösningen så fungerar det med fullscreen men då ser allt inte lika "vackert" ut längre. Problemet är när jag ska spela något spel och upplösningen måste vara under 1680x1050 och hela bilden hamnar centrerat.

Är de någon annan som har haft samma problem men löst de? Vore underbart med en lösning på det här envisa problemet

Ursprungligen av theplague:

Han skriver ju "ljudet är på".
Finns det något annat sätt att sätta på/stänga av ljudet?

det går ju i inställningar - ljud att justera ljudnivån, det var de ja uppfattade att han menade med "ljudet är på" kanske uppfattade fel

Du har inte bara råkat peta på den där "alarm" switchen på vänstra sidan?

vet inte riktigt om det hjälper men den stänger allafall av ljudet när du låser upp telefonen och sätter den i "vila"

Kanske en dum fråga, men hur mycket kapacitet har ni på era iPhones?

jag köpte en iPhone 8gb, men i itunes kan ja bara utnyttja 7.08gb, tar verkligen iPhone OS, upp närmare 1gb?

Jag tecknade mig för iMini när ja köpte min iPhone och för att inte förbruka mer än 100mb så kan man ju kolla i användning eller ringa *120# men hur gör man för att se hur många sms man har förbrukat respektive har kvar per månad?

Jag hade ett liknande problem med min iPhone men jag återställde bara telefonen genom itunes och såg till att den inte la in säkerhetskopian igen. Tog sin tid att få in musiken filmerna osv men nu fungerar det utmärkt

En sak som jag inte förstått är hur kan kostnaden per dag vara 9kr men kostnaden per mb 20kr.

Om ja laddar ner 1mb så kommer det ju ändå bara kosta 9kr eller?