Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Jambalaya

Jambalaya

Medlem
  • Plats Tingsryd
  • Sysselsättning Grafiker, skribent, illustratör och informatör
  • Registrerad 2007-01-09
  • Senast aktiv 2009-06-25
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen Jambalaya har skrivit i forumet.

1

www.ljudboken.se har språkkurser på olika nivåer. Köper du dem som mp3-filer blir de lite billigare och du kan ta hem dem direkt till iPod:en.

Jag hänger inte så ofta på forumet längre eftersom det varit så mycket strul. Men Olle är en berggrund att bygga vidare på. Aldrig otrevlig och dessutom jordnära. I verkligheten är det hans medverkan som räddat ett forum som, i allt väsentligt, försökt göra sig kommersiellt framgångsrika genom fåniga poängsystem. Jag tror inte vi forummedlemmar är särskilt intresserade av enskilda moderatorers resor i främmande länder m m. Gå ner på användarnivå igen så kommer det säkert att lösa sig. MacWorld:s forum är tyvärr enda alternativet just nu och det känns magert. Ta tag i problemet, fråga medlemmarna och svälj stoltheten så är vi på banan igen!

Jag funderade mycket på det här med att starta eget ända tills jag hittade en annan lösning:

www.bolagskraft.se

Finns säkert fler men det här har varit helseriöst för mig!

Disco!

Håller med!

Abslolut Mac och kompetent för normalanvändaren...

Jag skulle behöva konsultation på några timmar via direktkontakt onsdagen den 24 januari. Jag ska publicera en hemsida via macdoc.com. Sidan är producerad i RapidWeaver och jag har en rad frågor som måste besvaras eftersom det är första gången jag gör detta. Priset kommer vi överens om via mail. Betalningen sker via förskottsbetalning.

1