Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Amanda testar Iphone 8 Plus

Trådlös laddning, Truetone-skärm och förbättrad kamera. Iphone 8 Plus har åkt in i 99:s testlabb och Amanda undersöker vad telefonen går för.

Sammanfattning

Iphone 8 Plus har fått många rediga uppdateringar och det är ett klart steg upp från Iphone 7 Plus. Den trådlösa laddningen underlättar vardagen, fotografering med telefonen blir ännu roligare och processorn gör att telefonen känns framtidssäkrad. Högtalaren har fått klara förbättringar och Truetone-skärmen gör att det nästan är omöjligt att bli trött i ögonen.

Hade det inte varit för att jag visste att Iphone X finns hade det här varit en topptelefon. Det är såklart fortfarande en väldigt bra telefon men de breda skärmkanterna gör att den känns klumpig och föråldrad. Vetskapen om att det finns en annan telefon från Apple som har en jättecool kamera med massa funktioner fram gör det svårt för mig att se Iphone 8 Plus som den senaste och häftigaste telefonen. Det är å andra sidan inte Iphone 8 Plus syfte.

Den nya plusmodellen passar utmärkt för de som vill uppdatera sin Iphone 6 Plus eller 6S Plus eller rent av till och med sin femma men som inte har lust att lägga över 11 000 eller uppemot 13 000 för en telefon. Det är verkligen inte en billig telefon men den är något billigare än Iphone X. Om du redan har en Iphone 7 Plus och vill byta upp dig kan det kanske dock vara värt att lägga lite extra pengar för att få en Iphone X för att få känslan av en helt ny telefon med det allra senaste.

Fördelar:
+ Trådlös laddning
+ Väldigt kompentent kamera
+ Truetone-skärm
+ Väldigt kraftfull processor

Nackdelar:
– Stora klumpiga skärmkanter som gör telefonen onödigt stor
– Snabbladdare ingår inte

Kommentarer
21 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.