Podd: Skärmtid och Porrfilter

Thor och Peter tar i veckans podd upp de jämnt aktuella ämnen i från skolans värld; skärmtid, porrfilter och internetberoende.

Kan den fria liberala hållning om barns användande mäta sig mot den annars tidlösa skalan av hot och belöningar. Är Peters omvända psykologi ett framgångsrecept för att skapa mönstermedborgare och måste vi verkligen prata med barnen om allt. Som om detta inte var nog så har Apples största hot för världens bästa telefon gått miste om Google Play Store. De två försöker utröna vems som bär skuld till detta, Huawei eller Donald Trump

Du hittar podden på bland annat:
Spotify
iTunes
Acast

Skriven av Thor Lindholm
Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.