Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Facebook kritiserar Apple genom helsidesannonser

Facebook har länge kritiserat Apples sekretessåtgärder med iOS 14 och har nu gått ut med flera helsidesannonser för att få stöd i frågan.

Apple sköt först upp de nya sekretessåtgärderna i iOS 14 som skulle tvinga användaren att aktivt välja att låta appar spåra ens data. Facebook har öppet kritiserat dessa åtgärder och går nu alltså ut med helsidesannonser i tidningarna New York Times, Wall Street Journal och Washington Post.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

I annonserna står det att Facebook gör detta för att rädda småföretagen som behöver Facebooks data för att kunna marknadsföras rätt. De skriver att över tio miljoner företag använder sig utav Facebooks data och verktyg för att kunna marknadsföra sig varje månad. Apple har ännu inte uttalat sig om annonserna men har tidigare kritiserat Facebooks sätt att samla in data.

Via: iMore

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.