Nya rapporter om dystra försäljningssiffror för iPhone 12 Mini

iPhone 12 Mini har hyllats för att den ska fylla upp efterfrågan på marknaden om en mindre premiumtelefon. Den efterfrågan verkar vara mindre än många kunde gissa.

Det har länge rapporterats om att iPhone 12 Mini inte imponerar på marknaden och senaste undersökningen från Counterpoint Research visar att det inte verkar ändras. Reuters har skrivit om rapporten som visade att iPhone 12 Mini endast stod för 5% av alla iPhones som såldes i första halvan av januari. Det har tidigare ryktats om att Apple kanske skrotar modellen för detta årets iPhone-modeller eller 2022 och om inte försäljningssiffror ändras lär detta stämma.

Produktionen av iPhone 12 Mini har enligt rykten redan lagts på is för att kunna producera fram fler iPhone 12 och 12 Pro som är denna generations storsäljare. Det finns även spekulationer om kunder attraheras mer till iPhone SE som har ungefär samma storlek men är mycket lättare för plånboken. Än så länge är det mesta rykten och spekulationer och något uttalande från Apple i frågan lär inte hända så vi får vänta och se.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
70 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.