Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Krönika: Slut på projekt kunskapsdatabas

99mac har funnits i snart elva år och enormt mycket har förändrats sedan 2001. Då var vi en grupp extremt kunniga Macanvändare i en värld av PC. Det fanns ingen plats på Internet där du kunde få bättre svar på dina frågor än 99mac.

Jag tycker fortfarande det stämmer - vi har extremt duktiga medlemmar och även de mest avancerade frågor kan besvaras kvalificerat. Men jakten på att "höja nivån" och att jobba mot en ledande kunskapsdatabas inom Mac (begreppet inkluderar iPhone, iPad, iPod och andra Apple-produkter) har fått konsekvenser för den sociala aspekten.

Kommentarer
79 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.