Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Daniel "Atrus" Eriksson - Plex Guru

Ikväll har vi nöjet att presentera Daniel "Atrus" Eriksson som vår första 99mac Guru och veckans medlem. Daniel är en av våra allra första medlemmar (medlemsnummer 33) och var moderator här under många år. Nu är han tillbaka som Guru ansvarig för vårt nya Plex forum.

Vi låter Daniel presentera sig själv nedan:

- Året var 2000 och en 22:årig hoppfull Norrlandsgrabb, med ett extremt filmintresse och Macar som hobby, skickade in lite egenskrivna recensioner och artiklar till iMacsidan.nu i ett försök att övertala de ansvariga att jag var det bästa valet till att få driva sajten i egenskap av skribent och redaktör. Jag var en av tre som valdes ut att ta över, och vi jobbade hårt för att göra den sajten till den naturliga källan för nyheter gällande Apple i allmänhet, och iMac i synnerhet. Sajten levde ett ganska bra liv i en bra bit över ett år, men då tre universitetsår avklarats och jag fått jobberbjudande att jobba som Mackonsult för en liten firma i Umeå, då blev det tajt om tid. Inte bara för att mitt jobb tog all min fritid, utan också på grund av att en månad tidigare så hade en annan sajt lanserats. En som var alldeles för intressant för att ignoreras.

Kommentarer
28 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.