Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

600 arbetare krävs för att bygga en Iphone 5S

Foxconn har ökat produktionen för att möta efterfrågan på Iphone 5S. Dygnet runt, veckans alla dagar är 100 produktionslinjer i bruk som tillsammans tillverkar en halv miljon Iphone 5S per dag.

Apple börjar komma ikapp efterfrågan på #Iphone 5S nu. I deras nätbutik är leveranstiderna nu nere i 3-5 dagar jämfört med uppåt de tre veckor kunder fick vänta förra månaden. Foxconn som tillverkar enheterna åt Apple har ökat produktionstakten och Wall Street Journal bjuder på en intressant inblick i deras verksamhet.

#Foxconn, också känt som #Hon Hai, har en miljon arbetare i Kina. Fabriken i Zhengzhou, Kina har hela 100 produktionslinjer i bruk dygnet runt, veckans alla dagar när den fungerar i full kapacitet. Fabriken har 300 000 arbetare dedikerade enbart till att tillverka Iphone 5S och viktiga komponenter som metallchassit.

"Vi spottar ut omkring 500 000 Iphone 5S varje dag, den högsta dagliga produktionen någonsin, säger en chef som vill vara anonym."

Anonyma källor på Foxconn säger till tidningen att det står 600 arbetare vid varje produktionslinje för att montera enheterna. Det tar längre tid att producera en 5S än 5C eller den tidigare Iphone 5. Det behövs 500 arbetare per produktionslinje för de två enheterna.

Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.